Emirates, Bogota’ya Günlük Boeing 777-300ER Uçuşlarıyla Geliyor!

Emirates, Bogota'ya Günlük Boeing 777-300ER Uçuşlarıyla Geliyor!

Emirates, geniş gövdeli Boeing 777-300ER uçaklarıyla Miami üzerinden Bogota’ya günlük seferler gerçekleştirecek. Havayolunun Bogota-Miami uçuşları, First Class ve Business Class’ta yatağa dönüşebilen koltuklar, cömert bagaj hakkı, ikram yemek & içecek servisi ve uçak içi eğlence dahil olmak üzere premium hizmetler sunacak. Bogota, Emirates’in Güney Amerika’daki dördüncü seyahat noktası olacak ve böylece havayolunun uçuş ağı, Amerika kıtasında 19 noktaya ulaşacak.

Emirates, Dubai ile Kolombiya’nın başkenti Bogota arasında günlük seferlerine 3 Haziran’dan itibaren başlayacak. Emirates, Kolombiya ile Birleşik Arap Emirlikleri’ni birbirlerine bağlayacak ve Orta Doğu’nun daha geniş bölgeleri ile Güney Amerika kıtasının kuzeyi arasındaki ilk tarihi bağlantıyı kuracak. Emirates São Paulo, Rio de Janeiro ve Buenos Aires’in ardından Bogota seferlerini başlatarak Güney Amerika’daki dördüncü uçuş noktasına ulaşacak.

Emirates’in Kolombiya’ya yönelik hizmetlerinin başlatılmasını kutlayan Kolombiya Ticaret, Sanayi ve Turizm Bakanı Germán Umaña Mendoza, bu yeni rotanın ülkenin bağlantılarını genişletmesinin yanı sıra ticareti, yatırımı ve turizmi güçlendireceğini belirtti. Emirates’in Bogota seferleriyle, Kolombiya ile Birleşik Arap Emirlikleri arasındaki güçlü ve artan talebi karşılayacak.

Emirates’in Boeing 777-300ER uçağı, Bogota-Miami rotasında sunacağı premium hizmetlerle çıtayı yükseltecek. Yolcular, First Class ve Business Class’ta yatağa dönüşebilen koltuklarla, ikram yemek & içecek servisi ve cömert bagaj hakkı gibi avantajlardan faydalanacaklar. Emirates’in ödüllü uçak içi eğlence sistemi ice ile yolcular, 6.500’den fazla global eğlence içeriğine erişebilecekler.

3 Haziran’da başlayacak Bogota seferleri için biletlere emirates.com, Emirates mobil uygulaması ve seyahat acenteleri aracılığıyla rezervasyon yapılabilecek. Emirates’in uçuşları, Dubai üzerinden Bogotá’ya uygun gidiş bağlantıları da sunacak ve BAE, Hindistan, Çin, Orta Doğu, Uzak Doğu ve Avustralya gibi hızlı büyüyen pazarlardan Bogota’ya yeni yolcuların seyahat etmesine olanak sağlayacak.

Exit mobile version