Emirates, A350 uçak filosu için AVANT Up sistemini seçti

Emirates,-A350-uçak-filosu-için-AVANT-Up-sistemini-seçti

 

Emirates, 2024’te teslim edilmesi planlanan Airbus A350 uçak filosu için yeni Thales’in AVANT Up sistemini seçti.

Havayolunun 350 milyon ABD dolarının üzerindeki yatırımı, 50 kişilik A350 filosunun unutulmaz bir sinematik ve kişiselleştirilmiş yolcu deneyimi sunan yeni nesil uçak içi eğlence çözümleriyle donatılmasını sağlayacak.

Emirates Operasyon Direktörü Adel al Redha, “Emirates her zaman uçak içi eğlenceyi uçak içi deneyimimizin önemli bir yönü olarak görmüştür ve aslında, 30 yıl önce bu normdan çok uzakken, uçaktaki her bir koltuğa kişisel ekranlar koyan ilk havayolu şirketiydik. Bugün, Emirates ice, son 14 yıldır art arda gökyüzünün en iyisi ödüllerini kazanarak, uçak içi eğlence içeriği ve deneyiminde rakipsizdir. Yeni A350 filomuz için yeni nesil Thales sistemlerine yaptığımız yatırım, liderliğimizi daha da ileriye taşıyacak ve müşterilerimize daha da iyi deneyimler sunmamızı sağlayacak.” dedi.

Thales Avionics Başkan Yardımcısı Yannick Assouad, “Thales olarak, Fly Better misyonlarında Emirates ile ortak olmaktan gurur duyuyoruz. Thales’in AVANT Up’ı, Emirates’e en yeni tüketici teknolojilerini ve yeteneklerini getiriyor. Optiq 4K QLED HDR ekranlarımızı, ödüllü dinamik gücü ve yeni nesil dijital hizmetlerimizi bir araya getiren Emirates müşterileri, olağanüstü olanı bekleyebilir.” dedi.

Exit mobile version