Embraer EMB-120 Havalimanı'nda pistten çıktı

Embraer EMB-120 Havalimanı’nda pistten çıktı

Halla Havayolları’na ait bir Embraer EMB-120 Brasilia (6O-AAD tescilli) Garowe ile Mogadişu, Somali arasında bir iç hat uçuşu gerçekleştirdi. İniş sırasında Brasilia pistten çıkarak zemine çakıldı.

Kurtarma ekipleri yolculara ve personele yardım etmek üzere kaza mahalline intikal etti.

Uçakta otuz dört yolcu ve personel bulunuyordu.

Somali Ulaştırma ve Havacılık Bakanı Fardowso Osman Igaal pistten çıkan uçakta bulunan 39 yolcu ve personelin sağlık durumlarının iyi olduğu bir kişini yaralandığını belertti.

Kısa bir süre sonra Somali Sivil Havacılık Yetkilileri kazayı doğrulayan bir açıklama yayınlayarak yolcuların ve mürettebatın sadece hafif şekilde yaralandığını belirtti. Yetkililer kazayla ilgili soruşturma başlatacaklarını açıkladı.

Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ F0wJbB8XgAItJTp Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ F0wJbDVWcAAL5wo Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ F0wJbEaX0AU7gSC Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ F0wJbFVWIAIFcql

©AirlineHaber.com

Not: Haber sitemizde yapılan havacılık haberleri kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir