DÜNYANIN EN LÜKS UÇAĞI

Birleşik Arap Emirlikleri merkezli bir uçak şirketine ait A380 tipi dünyanın en lüks uçağı yolculara lüks, seçkin ve paha akan bir uçuş deneyimi sunuyor.
İşte dünyanın en lüks uçağı!
Şirket kısa bir süre önce A380 tipi uçaklarından birini baştan aşağı yeniledi ve daha farklı şekilde motiflerle donattı.
Ekonomi, Business, First ve Residence uçuş sınıflarının bulunduğu Airbus A380 tipi uçak 2 katlı olma özelliğine sahip. Uçağın en lüks kısmı üst katta yer alıyor.
2 kişilik residence suitler merdivenin hemen sağ tarafında yer alıyor. 12 metrekarelik bu suitlerde yemek alanı ve mini sinema işlevini de gören 1 oturma odası, 1 yatak odası ve banyo bulunuyor. Bu sınıfta uçan yolculara Londra Savoy Hotel’de özel olarak eğitim görmüş personel hizmet sunuyor.
Bu suitlerde gerçekleştirelecek Abu Dabi – Londra uçuşunun bedeli yaklaşık 21.000 dolar! Fahiş fiyatına rağmen bu suitler yaklaşık 1 yıl önceden tükeniyor.
Yatak odasında çift kişilik yatak bulunuyor.
Residence suite göre biraz daha sade olan first class suit yaklaşık 5 metrekare. Abu Dabi – Londra arası First Class uçuş gerçekleştirmek isteyen kişiler 8.400 ila 9.800 doları gözden çıkarmak zorunda.
Bu sınıfta suitler arası kısımlarda yolcuların birbirleri ile iletişim kurabilmesi için kaydırılabilir duvarlar düşünülmüş.

Tuvaletler banyo çinileri ve mermer lavabo ile döşenmiş.
Her bir yolcunun kendine özel alanı olan business classta koltuklar bir düğme aracılığı ile yatağa dönüşebiliyor.
Her bir yolcu için ücretsiz çorap, kulaklık, diş macunu, tarak ve yüksek kaliteli seyahat gereçleri bulunuyor.
Uçağın üst katındaki kuyruk kısmında business class yolcuları için rahat kanepeli küçük bir bar bulunuyor.
Uçağın 1. katında ekonomi sınıfı yer alıyor. Ekonomi sınıfında yolculuğu daha konforlu hale getirmek için yastık ve minder bulunuyor.



 





 

 

 

Exit mobile version