Dreamliner’ın Business Class Koltuğu Rüya Gibi

Uçuş korkusu olanlar için, oldukça lüks Business koltuğuna uzanmak, yumuşacık battaniyeye sıkı sıkıya sarılmak, dikkatini başka yöne çevirmek için ‘dan Z’ye tabakta ne meyve varsa tatmak ve kaptanın “Hoşgeldiniz, merhaba” sesini duyunca rahatlayıp yayılmak  British airways uçağında oıldukça evhamlı ve uçuş korkusu olan seyahat yazar olağanüstü bir deneyim yaşadı.
Kay Burley,  Boeing 787’de Heathrow’dan ABD Tennessee Eyaleti’ndeki Nashville’e uçtu ve geri döndü. Kaptan  hiçbir türbulansa girmeyecek şekilde Atlantik üzerinde mükemmel bir rota hazırlamıştı.
British Airways, havadaki lüks yatak takımlarını ve yolcu kitlerini The White Company’den temin ediyor.
Yazar Kay, koltuk için “yastıklı bir yatak kabı, yumuşacık bir battaniye ve altında kaybolmak için yeterince büyük bir yorgan” ifadelerini kullanıyor.
Londra Heathrow’dan gidiş 9 saat, başkente geri dönüş sadece 7 saat sürüyor ve korku filan bırakmıyor.
Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ 4D012A1900000578 5816975 No Kay isn t naked in this picture it s just a very big White Co a 53 1528382652897

Exit mobile version