Dehşete Düşen Yolcular Uçak Kazasında Öleceklerini Sandılar

Dehşete Düşen Yolcular Uçak Kazasında Öleceklerini Sandılar
American Airlines’ın sol motorundan alevler fışkırdı, uçak sallandı ve pilotlar mecburi iniş kararı aldılar. Yolcular yarım saat süre ile patlama sesleri duydular. Kabin dumana boğuldu. Kabin memurlarından biri ağlamaya başladı.
Tüm korkutucu olaylar 1086 sayılı Boston- Miami uçuşunda yaşandı. 180 Yolcu taşıyan Airbus A321 nihayet New York John F Kennedy Havalimanı’na divert etti, hem de brace (çarpmaya hazırlıklı ol) pozisyonunda.
Florida Üniversitesi Diş Kliniği profesörü eşi ile seyahat edenler arasındaydı ve Boston Globe’un sorularını yanıtlarken eşi ve oğlu ile vedalaştığını söyledi. Herkes, her an, her şeyin en kötüsünü beklemeğe başlamıştı. Olay sandıklarından çok daha ciddi boyutlardaydı ve tüm konuşmalar bu çizgide gidiyordu. Sonunda kabinde kaptanın anonsu duyuldu. Sorunun mekanik olduğu bildirildi. Tıkanmış filtre yüzünden motorun üzerine kaçak yağ damladığı haberi herkesi ferahlattı. İnişten sonra uçak bakıma alındı ve yolcular başka bir uçakla Miami yolculuğuna devam etmek için 6 saat beklediler. Durumdan memnun olanların yanında şikayet edenler de var. Bir yolcu “yiyecek-içecek ikram ediyorlar ama insanları sakinleştirebilecek bir halkla iletişim uzmanları yok” diyerek American Airlines’ın kabin ekibini eleştirdi.

Exit mobile version