Çukurova Uluslararası Havalimanı, Kapılarını Açıyor

Çukurova Uluslararası Havalimanı, Kapılarını Açıyor

Çukurova bölgesinin yeni ulaşım merkezi olan Çukurova Uluslararası Havalimanı, COV koduyla 11 Ağustos 2024 tarihinde ilk resmi uçuşunu gerçekleştirecek. Adana Şakirpaşa Havalimanı’ndan taşınacak uçuşlar ile bölgenin hava ulaşım ihtiyaçları modern ve geniş kapasiteli yeni havalimanında karşılanacak.

Ajet tarafından yapılan açıklamada:

Değerli Yolcularımız,

Çukurova Uluslararası Havalimanı, kapılarını siz değerli yolcularına açıyor. COV koduyla operasyonlarına başlayacak havalimanında ilk resmi uçuş 11 Ağustos 2024 tarihinde gerçekleşecek.

10 Ağustos 2024 tarihi itibariyle Adana Şakirpaşa Havalimanı uçuşları, yeni açılan Çukurova Uluslararası Havalimanına taşınacaktır. Çukurova Uluslararası Havalimanı, daha büyük kapasitesiyle tüm Adana ve Mersin uçuş ihtiyaçlarını karşılamak için hazırlanıyor.

Adana Şakir Paşa varışlı ya da çıkışlı tüm uçuşlarınızı bu tarihten itibaren Çukurova Uluslararası Havalimanı (COV) üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. 11 Ağustos’tan itibaren Adana Şakirpaşa Havalimanında uçuşu olan değerli yolcularımıza gerekli bilgilendirmeler iletilmiş olup hiçbir sorun yaşamamaları adına uçuşları aktarılmıştır.

11 Ağustos 2024 (dahil) tarihinden sonra Adana ve Mersin varışlı – çıkışlı seyahat planı yapıyorsanız uçuş aramalarını yaparken Çukurova Uluslararası Havalimanını (COV) seçebilirsiniz.

Yeni havalimanımızda AJet olarak sizi ağırlamaktan mutluluk duyacağız!

Exit mobile version