Corendon'un Çıkışı: Brüksel-Alanya Hattında Haftada 6 Sefer!

Corendon’un Çıkışı: Brüksel-Alanya Hattında Haftada 6 Sefer!

Alanya, Türkiye’nin önemli turistik destinasyonlarından biri olarak, turizm potansiyelini artırmak için Brüksel’de düzenlenen Salon Des Vacances turizm fuarında kendini tanıttı. Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) adına konuşan Adrıana Johanna Lamers, fuarın Alanya’nın tanıtımına katkı sağladığını belirterek Corendon’un Brüksel-Alanya uçuşlarının bölge tanıtımında önemli bir rol oynayacağını vurguladı.

Türkiye turizminin kilit bir parçası olan Alanya, dünya çapında çeşitli etkinliklerle tanıtılmaya devam ediyor. Avrupa’nın önde gelen turizm fuarlarından Salon Des Vacances Fuarı’nda Alanya’nın temsilcisi olarak yer alan Adrıana Johanna Lamers, Corendon’un Brüksel-Alanya uçuşlarının bu bölge için önemini vurgulayarak, “Hollandalılar Türkiye’yi iyi bilmelerine rağmen, Belçikalılar’ın daha fazla bilgiye ihtiyaç duyduğu anlaşılıyor” dedi.

Fuardan edinilen izlenimlere göre, çiftçi grevinin etkilerinin hissedildiği Brüksel’de, Alanya ve Antalya bölgesindeki işletmelerin doluluk oranlarının oldukça yüksek olduğu gözlemlendi. Corendon’un fuar alanındaki büyük standında Türkiye’den 20 otel grubuna yer vermesi, Alanya’nın tanıtımına büyük katkı sağladı.

Lamers, Corendon’un 2024 sezonunda haftada 6 uçuş gerçekleştireceği müjdesinin ise bölgenin uluslararası alandaki tanınırlığını artıracağını ve Alanya’nın tercih edilen bir tatil destinasyonu olarak konumunu güçlendireceğini belirtti. Özellikle sadece Fransızca konuşabilen kesime yönelik bilgi eksikliğini gidermeye odaklandıklarını ifade etti.

© AirlineHaber.com

Not: Haber sitemizde yapılan havacılık haberleri kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Bizi her yerde ve her zaman takip edin www.airlinehaber.com duyarlı bir tasarıma sahiptir ve sayfayı herhangi bir bilgisayardan, mobil cihazdan veya web tarayıcısından açabilirsiniz. Daha güncel haberler için Google HaberlerLinkedInTwitter ve Facebook sayfalarımızı takip edebilirsiniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir