Corendon Turizm Grubu, Alman Tenis Federasyonu’nun Seyahat Partneri Oldu

Corendon Turizm Grubu, Alman Tenis Federasyonu’nun Seyahat Partneri Oldu

Corendon Turizm Grubu, Türkiye’deki tenis sporuna yenilik getirmeyi amaçlayan Corendon Tennis Club Kemer projesi kapsamında Alman Tenis Federasyonu (DTB) ile yeni bir iş birliğine imza attı.

Türkiye’de turizm sektörünün gelişmesine katkı sağlayan Corendon Turizm Grubu, Alman Tenis Federasyonu’nun (DTB) yeni seyahat partneri oldu. ITB Berlin Uluslararası Turizm Fuarı’nda düzenlenen imza töreninde Corendon Turizm Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer ve DTB Başkanı Dietloff von Arnim bir araya geldi. İmzalanan anlaşma, 2027 yılına kadar sürecek bir iş birliği öngörüyor.

Corendon Turizm Grubu, bu iş birliği kapsamında uluslararası faaliyet gösteren ve Alman tenis pazarında etkileyici bir konuma sahip olan “mybigpoint” oyuncu portalının Tekler kategorisi ve Kulüpler arası yarışların yeni isim hakkı sahibi oldu. Aynı zamanda, DTB-Bundesliga portalının sunucusu olacak.

Alman Tenis Federasyonu ile kurulan güçlü iş birliğiyle birlikte Corendon, Nisan ayında Corendon Tennis Club Kemer projesinin tesislerinin açılışını gerçekleştirecek. Bu tesisler, 14 toprak zemin tenis kortuyla uluslararası standartlarda hizmet vermeye hazırlanıyor.

Corendon Turizm Grubu, spor yatırımlarına devam ederek Kemer’deki projesinin 2. etabında “padel” tesislerini hayata geçirmeyi planlıyor. Bu yeni padel tesis projesi, tenis kulübüne entegre edilecek ve 14 kortluk kapasitesiyle Türkiye’de padel sporunun yaygınlaşmasına katkıda bulunmayı amaçlıyor.

Corendon Turizm Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer, şunları söyledi: “Spor her zaman Corendon için önemli bir yer tutmuştur. Bugün dünyada tenisi popüler bir spor olarak tanıtan Alman Tenis Federasyonu (DTB) ile bu yeni partnerlik bizim için bir onurdur. Corendon Tennis Club’ın Kemer’deki Alman tenis oyuncuları için harika bir yer olacağına inanıyoruz. Sporseverlere her alanda unutulmaz deneyimler yaşatarak geniş spor olanakları sunmaya devam edeceğiz.”

Alman Tenis Federasyonu Başkanı Dietloff von Arnim ise şunları ifade etti: “DTB olarak, portföyümüzü iş birlikleriyle genişletmeye devam ediyoruz. Corendon’u yeni bir partner olarak kazanabildiğimiz için çok mutluyuz. Tenis sevgimiz ve sporun farklı uluslardan ve kültürlerden insanları bir araya getirdiği inancımız bizi buluşturdu. Corendon Tenis Club’ın Kemer’deki mükemmel tesisleriyle birlikte, birçok Alman tenis oyuncusunu da çekeceğine inanıyorum.”

Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ Dietloff von Arnim Yildiray Karaer 5 Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ Dietloff von Arnim Yildiray Karaer Ismail Butun Fulya Fatma Durgut 4 Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ Dietloff von Arnim Yildiray Karaer Ismail Butun 1 Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ Dietloff von Arnim Yildiray Karaer Ismail Butun 3 Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ Dietloff von Arnim Yildiray Karaer Ismail Butun Fulya Fatma Durgut 2

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir