CORENDON KIDEMLİ KAPTANINA VEDA ETTİ

Corendon Airlines’ın kıdemli kaptanlarından İsmail Ergüt son uçuşunu yaparak emekliye ayrıldı. Ergüt için Antalya Havalimanı apronunda Corendon Airlines yöneticilerinin de katıldığı bir veda töreni düzenlendi.
Corendon Airlines’ın kıdemli kaptanlarından İsmail Ergüt, 28 Ağustos’ta Romanya’nın Cluj şehrinden Antalya’ya gerçekleştirdiği CAI 134 kodlu uçuş ile emekliye ayrıldı. Ergüt, son uçuşunda iniş yaptığı Antalya Havalimanı’nda Corendon Airlines Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer ve Corendon’un yönetim, teknik, kokpit ve kabin ekiplerinden oluşan kalabalık bir grup tarafından çiçeklerle karşılandı. Törende konuşan Yıldıray Karaer, “İsmail Ergüt gibi kıdemli bir kaptanımızın emekliye ayrılıyor olmasının hüznünü yaşıyoruz. Görev yaptığı süre boyunca Corendon Airlines ailesine sağladığı hizmetlerden ötürü kendisine teşekkür ederiz. Yeni hayatında kendisine ailesiyle birlikte mutlu ve sağlıklı bir yaşam diliyoruz” şeklinde konuştu.
İsmail Ergüt ise son uçuşunun ardından “Corendon Havayolları’na girdiğim andan emekli olduğum ana kadar; şirketin her ünitesinde çalışan personelin ve yöneticilerin şahsıma göstermiş olduğu yakın ilgi, alaka ve yardımseverlik için şükranlarımı arz ederim. Corendon Ailesinin bir mensubu olmaktan büyük gurur ve şeref duydum. Uçuş hayatımdaki en mutlu anları yaşattınız, beni bağrınıza bastınız. Sağ olun, var olun.” şeklinde duygusal bir konuşma yaptı.
1952 doğumlu İsmail Ergüt, 1974’de Hava Harp Okulu’ndan mezun oldu. 21 yıl Hava Kuvvetleri’nde çalıştıktan sonra Kurmay Albay olarak emekliye ayrıldı. Emekliliğinin ardından 21 yıl Türk Hava Yolları için çalışan Ergüt, 2016 yılının Mart ayında Corendon Airlines ailesine katıldı. 2017 Ağustos ayına kadar Corendon Airlines’ da çalışan Ergüt, toplamda 25 bin 500 saat uçtu. Ergüt, evli ve iki kız çocuğu babası.
Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ Ismail Ergut Emeklilik
 

 

 
 

Exit mobile version