Corendon Alanyaspor ve Onvo Antalyaspor Taraftarlarına Sürpriz Hediyeler!

Corendon Alanyaspor ve Onvo Antalyaspor Taraftarlarına Sürpriz Hediyeler!

DevelAd uygulamasını indiren Corendon Alanyaspor ve Onvo Antalyaspor taraftarları dijital oyunlar ve yarışmalarla takımına özel imzalı top ve forma, uçak bileti hediyesi, Corendon Playa Kemer’de tatil hediyesi gibi değerli hediyeler kazanacak.

“İlklerin Havayolu” Corendon Airlines, yeni nesil deneyimler sunarak spora değer katmaya devam ediyor, yaptığı sponsorlukları bir adım öteye taşıyor.

Araştırmalara göre spor seyircisinin yüzde 80’i maç izlerken bir yandan mobil telefonuna göz atıyor. Sporseverler maç izlerken interaktif olmayı, istatistikleri takip etmeyi, oyunlarla maç keyfini artırmayı tercih ediyor.

Spor keyfini bir üst seviyeye taşıyan interaktif bir platform olan sporun ve teknolojinin buluşma noktası DevelAd ile dijital reklamcılıkta devrim yaratacak bir iş birliğine imza atan  Corendon Airlines, bu güçlü ortaklık ile artırılmış gerçeklik (AR) teknolojisinin sınırlarını zorlayarak spor ile seyahati dijital dünyaya taşımaya hazırlanıyor.

Alanya Gain Park’ta Trendyol Süper Ligi Şamil Ekinci Sezonu’nda 27 Ekim’de oynanacak olan Corendon Alanyaspor – Onvo Antalyaspor maçında futbolseverleri DevelAd uygulaması ile yepyeni bir dijital deneyimle buluşturacak olan Corendon Airlines, maçın heyecanına ortak olacak. Spor ve teknoloji ile futbolun seyrini zenginleştiren DevelAd uygulamasını indiren taraftarlar, Corendon için özel tasarlanan oyunlar ve yarışmalarla sürpriz hediyeler kazanacak.

Maç sırasında Augmented Reality (AR), Virtual Reality (VR), Mixed Reality (MR) ve Artificial Intelligence (AI) gibi ileri teknolojileri bir araya getirerek taraftarlara akıllı telefonlar üzerinden benzersiz deneyimler sunan DevelAd platformu ile Corendon Airlines, sporun geleceğini şekillendirecek. DevelAd uygulamasını indiren Corendon Alanyaspor ve Onvo Antalyaspor taraftarları dijital oyunlar ve yarışmalarla takımına özel imzalı top ve forma, uçak bileti hediyesi, Corendon Playa Kemer’de tatil hediyesi gibi değerli hediyeler kazanacak.

Futbolseverler, DevelAd uygulamasını ücretsiz olarak indirerek stadyumda maç izlerken mini oyunlar, istatistikler ve daha fazlasıyla eğlenceye odaklanacak. Corendon Airlines’ın uçağı DevelAd uygulaması ile Gain Park Stadyumu’ndan AR teknolojisi ile havalanacak.

Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ Corendon Airlines X DevelAd

Corendon Airlines’ın desteklediği kulüpler, takımlar ve etkinlikler

“İlklerin Havayolu” Corendon Airlines, spor sponsorlukları ve destek verdiği yarışlar ile Türk sporu için değer yaratıyor. Corendon Airlines geçmişten bugüne, patika koşusu yarışları Salomon Kapadokya Ultra-Trail® ile birlikte yurt içi ve yurt dışında Anadolu Efes Spor Kulübü, Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı, Fraport TAV Antalyaspor / Corendon Airlines Park Antalya Stadyumu, Corendon Alanyaspor, Hullcity Futbol Takımı, FC. Nurnberg Futbol Takımı, Bike Aid Bisiklet Takımı, Türk Korfbol Milli Takımı, Muratpaşa Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, Muratpaşa Belediyespor Kadın Hentbol Takımı, Altınordu Futbol Kulübü, Beşiktaş Kadın Basketbol Takımı, İTÜ Basketbol Takımı, Akdeniz Üniversitesi Kadın Hentbol Takımı, ITU Honeybees Quidditch Takımı, ITU Ultimate Frizbi Takımı, Corendon-Circus Bisiklet Takımı, Hollanda Kadın Milli Voleybol Takımı, Hollanda Milli Buz Hokeyi Takımı, Haarlem Corendon Kinheim Beyzbol Takımı, DEÜ Solaris Güneş Arabaları Ekibi, Corendon Airlines Open, Corendon Sports Open tekerlekli sandalye tenisi turnuvaları, Corendon Airlines Tahtalı Run to Sky, Tour of Antalya ve Nirvana Gran Fondo Bisiklet yarışına sponsorluk desteği vermişti.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir