Corendon Airlines, IBS Yazılım ile Stratejik Ortaklık Kurdu

Corendon Airlines, IBS Yazılım ile Stratejik Ortaklık Kurdu

Türk havayolu şirketi Corendon Airlines, ticari operasyonlarını geliştirmek amacıyla IBS Yazılım ile önemli bir stratejik ortaklık imzaladı. Bu işbirliği, Corendon’un IBS Yazılım’ın iFly Res e-ticaret platformunu kullanarak gelir akışlarını artırmayı ve operasyonel verimliliğini geliştirmeyi hedefliyor.

37 Milyon Yolcuya Hizmet

Bu ortaklık, Corendon’un önümüzdeki dönemde 37 milyondan fazla yolcuya hizmet vermesinin beklendiği bir süreçte büyük önem taşıyor. IBS Yazılım, derinlemesine bir pazar değerlendirmesinin ardından seçilerek Corendon’un ihtiyaçlarına uygun çözümler sunacak.

iFly Res PSS ile Operasyonel Verimlilik

Corendon Airlines, iFly Res Yolcu Hizmet Sistemi (PSS) ile yalnızca koltuk ve tur operatörü faaliyetlerini konsolide bir envanter altında birleştirerek insan gücü ihtiyacını azaltmayı planlıyor. Platform, gelir analistlerinin veri odaklı ve tutarlı kararlar almasına olanak tanıyacak.

Bu işbirliği, geliri maksimize etmek için tasarlanan dinamik fiyatlandırma ve kişiselleştirilmiş seçeneklerin yanı sıra yalnızca koltuk envanterinin optimizasyonuna olanak sağlayacak. Corendon Airlines, NDC tabanlı dağıtım ile gerçek zamanlı dinamik ve kişiselleştirilmiş fiyatlandırma yeteneklerini geliştirecek.

Proje Yöneticisinden Açıklama

Corendon Airlines PSS Proje Yöneticisi Burcu Par Güler, “IBS Yazılım ile ortaklık kurarak operasyonlarımızı iyileştirmek ve hizmet tekliflerimizi yükseltmek için son teknolojiyi kullanıyoruz.” dedi.

Ortaklığın ilk aşaması Aralık ayında hayata geçirilirken, ikinci aşamanın ise Mart 2025’te uygulanması planlanıyor. Corendon, Sun Express ve Freebird’ün ardından IBS Yazılım ile güçlerini birleştiren üçüncü Türk havayolu şirketi oldu.

Exit mobile version