Corendon Airlines erken rezervasyon kampanyası başlattı

Corendon-Airlines-erken-rezervasyon-kampanyası-başlattı

 

Corendon, 2022 yaz programının neredeyse dörtte birinin satıldığını bildirdiği gibi, Avrupa pazarlarında bugüne kadar yapılan Ocak rezervasyonlarının “her yerde 2019 yaz seviyelerini aştığını” eklediler.

Corendon Airlines , 2022 Yazı erken rezervasyon kampanyasının lansmanını takiben Ocak ayının ilk haftası satışlarının beklentileri aştığını bildirdi. 

Corendon Ticari Direktörü Mine Aslan ,Ocak ayında satışları canlandırmak için tüm pazarlarda erken rezervasyon kampanyasını başlattık. Bugüne kadar kampanyadan, özellikle İngiltere’den mükemmel rezervasyon rakamları gördük. Yeni bölgesel uçuşlarımızla ileriye dönük konumumuz çok olumlu görünüyor” diye açıkladı. Aslan, “Türkiye ve Yunanistan seyahat kısıtlamalarının kaldırılması, Birleşik Krallık’taki tüketicinin yaz tatillerini bu destinasyonlara rezerve etme konusunda güvenini artırmaya yardımcı oldu” dedi.

1 Nisan ile 31 Ekim 2022 tarihleri ​​arasında seyahat etmek üzere satın alınan tüm Corendon uçuşlarında, tüm gidiş-dönüş biletlerinde ek %10 indirimle birlikte %25’e varan ücret indirimi uygulanacak. Promosyon, 31 Ocak 2022’den önce yapılan tüm rezervasyonlarda geçerlidir. Corendon’un 2022 Yazı için 45 uçuş ve 16 farklı rotadan 500.000’den fazla koltuğu satışta. (traveldailynews)

Exit mobile version