Condor Havayolları, Antalya uçuşlarını genişletiyor

Almanya’dan Antalya’ya yönelik uçuşlardan güzel haberler gelmeye devam ediyor. Condor Havayolları, Antalya’ya tarifeli uçuşlarını kış ayları da dahil tüm yıl boyunca devam ettireceğini açıkladı. 

Merkezi Londra’da bulunan ve Almanya’dan Türkiye’ye çok sayıda turist getiren tur operatörlerinden biri olan Thomas Cook bünyesindeki Condor Havayolları, 2018/2019 kış tarifesinde kısa ve orta menzilli programlarını genişletiyor. Tüm yıl boyunca Palma de Mallorca ve Antalya’ya uçacağını açıklayan Condor Havayolları, Almanya’nın 7 havaalanından haftada toplam 230 uçuş gerçekleştirecek.

Almanya’nın dördüncü büyük havayolu şirketi Condor, kış aylarında Frankfurt’tan uzun mesafeli uçuşlarının da sayısını artırıyor. Condor’un Curacao, Quito ve Kuala Lumpur olmak üzere uçuş planında üç yeni destinasyon yer alırken, daha önce yapılacağı belirtilen Nassau uçuşları ise iptal edildi.
Münih’ten geçen kış 13 rota açan Condor, bu yıl Cancun, Punta Cana ve Havana’ya sadece üç rota sunuyor. Dusseldorf’tan Cancun ve Punta Cana’nın varış noktaları ise yeniden hizmet veriyor.
Almanya, Türkiye’ye dünyada en fazla turist gönderen ülkeler arasında başı çekiyor. Türk Hava Yolları Almanya’da 14 şehre uçarken, SunExpress, OnurAir, Pegasus, Corendon ve Atlasglobal’ın tarifeli ve charter seferleri ile her yıl milyonlarca yolcu taşınıyor. Türk kökenli şirketlerin yanısıra Lufthansa, Condor, Air Berlin, Germanwings, Germania gibi Alman şirketler de iki ülke arasında yoğun bir şekilde operasyon yapıyor.(turizmgunlugu)

Exit mobile version