Çocukta Bit Var Diye Uçaktan Attılar

Disneyland’a gitmekte olan Chicago’lu bir aile, altı yaşındaki kızlarında bit bulunduğunu iddia eden kabin memuru yüzünden, Southwest Airlines uçağından indirildi.

Daillymail’in haberine göre, Kaliforniya’ya gitmek üzere Şikago’dan uçağa binmeyi bekleyen uçaktaki anne, saç derisi kuru olduğunu söylediği kızlarının başındaki kepekleri temizlemeye koyuldu. Yarım saat içinde bir görevli kendilerine yaklaşarak, birkaç yolcunun endişelerini dile getirdi ve yolcuların kızlarında bit olduğundan endişe ettiklerini ve rahatsız olduklarını ifade etti.
Aile, şaka mı değil mi diye birbirlerine bakakalırken, bit olduğuna dair tek kanıt olmadan uçaktan indirildiler. Çocuk ise Disneyland’a gidememelerinin kendisinden kaynaklandığını düşünerek üzüntü içinde kaldı.
Havayolu sözcüsüne göre bu karar, birkaç yolcunun biniş kapısı önünde beklerken, bit sorununu dile getirmeleri üzerine alınmış bir karar. Yolcuları rahatsız etmek istememekle birlikte, birden fazla kişinin endişeli olması durumunda havayolu, durumu değerlendirmek durumunda kalıyor.
Bir sonraki uçuş 2 gün sonra olduğu gibi, aileye bir tazminat ödenmiş değil. Şimdi havayolu sorunu çözmek için aileyle yardımcı olmaya çalışıyor.

Exit mobile version