Çocuk Kaçırma Girişimi Havaalanında Son Buldu!

Çocuk Kaçırma Girişimi Havaalanında Son Buldu!

Iraklı 36 yaşındaki bir baba, annelerinin izni olmadan üç çocuğuyla birlikte İran’a seyahat etmeye çalıştı ancak planı federal polis tarafından engellendi. Olay Salı günü Köln/Bonn Havaalanı’nda meydana geldi.

Adam ve çocukları başlangıçta havaalanı güvenliğinden sorunsuz bir şekilde geçtiler. Ancak çocuklar defalarca Arapça olarak annelerine seslenince durum değişti. Dikkatli bir personel sesleri duydu ve Federal Polisi alarma geçirdi.

Federal Polis Hızla Müdahale Etti

Federal Polis derhal bir soruşturma başlattı ve şüpheleri doğruladı: Hollanda’da yaşayan baba, annenin rızası olmadan çocukları yurtdışına götürmek istiyordu. Daha sonra yapılan soruşturmada 13 yaşındaki oğlunun bir aydır babasıyla birlikte yaşadığı da ortaya çıktı. Çiftin on ve sekiz yaşlarındaki iki kızı ise yine Hollanda’da yaşayan 32 yaşındaki anneleriyle birlikte yaşıyordu.

Sahte Rıza Beyanı

Babanın, doktor ziyareti için sözde bir izin belgesi imzalaması için anneyi kandırdığı ortaya çıktı. Bu belgeyi, çocuklarla birlikte gitme planı için sahte bir rıza beyanı olarak kullandı.

Plan Zamanında Engellendi

Neyse ki plan zamanında engellendi: Çocuklar o akşam anneleriyle yeniden bir araya geldi. Baba şimdi çocuk kaçırma ve delilleri tahrif etme suçlamalarıyla karşı karşıya.

Exit mobile version