‘Büyük Göç’ önemli ölçüde tamamlandı…

Türk Hava Yolları’nın yeni evi, İstanbul Havalimanı’na geçiş sırasında% 96’lık kısımlarında sona erdi.

Türk Hava Yolları’nın, Türk Sivil Havacılık tarihinin en önemli kilometresi taşlarından birini tercih ediyor  ‘Büyük Göç’  ile birlikte geldiğimizden 29 Ekim’de tarihi resmi açılışı açtı.

5 Nisan Cuma günü, saat 03:00 tarihinde başlatılan varsayılan geçiş operasyonu, önceden belirlenmiş olan 45 yaşında planlamadan daha kısa sürerek, 33 saat içerisinde% 96 oranında bitirilmiş oldu. 6 Nisan Cumartesi, saat 20:00 ‘de yapılması gerekenlerin bitişi ermesi planlanan taşınma operasyonu ile bayrak bölgesinde yapılacak, merkezdeki merkez havacılık endüstrisi merkezinin merkezi olacak yeni evi İstanbul Havalimanı’nda yepyeni bir dönemin başlangıcını yapacak.

Türk Hava Yolları’nın, 86 yıllık tarihine evinde çalışan Atatürk Havalimanı veda edip, hafızalara  ‘Zafer Anıtı’  ismi ile yerleştirildi. İstanbul Havalimanı’na yerleştirildiği ‘Büyük Göç’  inini  değerlendiren  Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İzleyicisi Başkanı, M. İlker Aycı“Hâlihazırda dünyanın en büyük hava limanı projesi olan bu tesis, oradaki tesis, Türk Hava Yolları’nın çok daha büyük ve daha uzak yerlerde çok daha fazla ses getirecek büyümeye başladığımız ev sahibi olmakla birlikte, aynı zamanda haiz orada son teknoloji ürünü genel kabiliyet ve merkezindeyle de … itici güç olacaktır. ”

“86 yıllık tarihimizde markamızın evinde misyonunu tamamlamak tamamlandı, Atatürk Havalimanı’na veda etmek bizler için elbette ki oldukça hüzün vericiydi. Ancak, markamızın oğlu son 15 yıl süreyi geçiyor geçilmez yükselişi ve gelişimi, bizi bu zor ayrılık kararını almaya mecbur kıldı. Etkin havalanmasını sağlamak, şimdiye kadar kabına ve mevcut yuvasına sığmaz olan Türk Hava Yolları için, yeni gelişmekte olan destekli ve uzak yerlerde açık hava kapasitesi ve diğer fiziksel tesislerle da önünü açacak. Yolcu ve uçuş güvenliğiini bambaşka bir platforma taşımacılığı bizleri henüz sunacağız ve bu konuda bir bütünümüz, hem markamıza hem Türk Sivil Havacılığına hem de dünya havacılığına sahip olmak sahip olan herkese, projede bu projenin fikir sahibi ve en gelişmiş üyeliğine sahip olduğumuz Sn. Recep Tayyip Erdoğan olmak, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığımız, IGA Konsorsiyumu, çeşitli iş ortaklarımız, değerli ailemiz onu bir ferdi ve diğer tüm emeklilik ve destek sahiplerine şükranlarımı sunarken; gelecekteki süreçte dünya havacılığının geleceğiinin, yeni evin ve yeni marka yüzünün Türk Hava Yolları’nın bulunduğu şehirdeki müjdesini şimdiden paylaşıyor olmanın gurur ve mutluluğunu yaşıyorum. ”dedi.

Exit mobile version