British Airways uçağında duman paniğe neden oldu. Havaalanına çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi

British Airways uçağında duman paniğe neden oldu. Havaalanına çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi

British Airways’e ait uçakta tespit edilen “duman” yolcuların kendilerini iyi hissetmedikleri yönündeki ihbarlar üzerine dün Heathrow Havaalanına çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi.

Londra Ambulans Servisi sözcüsü yaptığı açıklamada, “olay yerine hızlı müdahale araçlarında üç sağlık görevlisi, iki ileri sağlık görevlisi, iki ambulans ekibi, iki olay müdahale görevlisi ve tehlikeli alan müdahale ekibi üyeleri de dahil olmak üzere çok sayıda sağlık personeli gönderildiğini açıkladı.

British Airways sözcüsü “müşterilerimizin ve mürettebatımızın güvenliği her zaman birinci önceliğimizdir ve bu uçak teknik bir sorun raporlarının ardından Heathrow’a normal bir şekilde indi”  açıklamasında bulundu.

Ayrıca “Müşterilerimiz merdivenlerden güvenli bir şekilde uçaktan indi ve yolculuklarında meydana gelen gecikme ve rahatsızlıktan dolayı kendilerinden özür diledik” dedi.

Londra İtfaiyesi, uçaktaki duman raporlarının ardından havalimanına çağrıldığını doğruladı.

“Ekipler, yüksek kimyasal madde değerlerini kontrol etmek amacıyla uçakta sistematik bir tarama yapmak için uzman ekipman kullandı. Yüksek değerlere rastlanmamıştır.” denildi.

Exit mobile version