Böylesi Hiç Görülmedi

Böylesi Hiç Görülmedi
JetBlue çocuğu yanlış uçağa bindirdi ve Boston’a yolladı. Anne JFK’da çılgına döndü “yavrum kaçırıldı!”
Sebebi anlaşılamayan hareket Manhattanlı oğlanın kaybolmasına neden oldu.
Dominik Cumhuriyeti’ndeki aile ziyaretinden tek başına dönen 5 yaşındaki çocuk yanlış uçağa bindirildi. Kendisini 214 mil ötedeki Boston’da bulan çocuğun annesi Martinez, Kennedy Havalimanı’nda(New York) panik yaşadı.
Bitmedi, JetBlue anneye başka bir çocuğu getirdi. Çocuk Bayan Martinez’in oğlunun pasaportunu taşıyordu. Havayolu aynı yaştaki iki çocuğu karıştırmıştı. Aslında bu çocuğun Boston’da olması gerekiyordu.
Aile Dominik’den acil durum nedeniyle erken dönünce oğullarını akrabalarında bıraktı ve dönüşü için havayoluna 100 Dolar Refakat ücreti ödedi. 1 Hafta sonra da oğullarını beklerken yanlış çocukla karşılaştı.
lost1n-7-web
Nasıl Oldu?
17 Ağustos tarihinde; JetBlue Santiago Havaalanı’nda iki çocuğu karıştırdı. Çocuklardan biri Boston’a diğeri de New York’a uçacaktı. Ama öyle olmadı.
Jetblue uyandı ve hatayı farketti, Boston’la görüşmeler başladı ve yanlışlıkla gönderilen Andy annesine kavuştu.
Özürler dileyen havayolu bilet parasını geri verdiği gibi tüm aileye bedava uçak bileti de hediye etti ama yargı yolu göründü.
Aile güçlü avukat Sanford Rubenstein’ı tuttu. İhmal suçunu yasal yollardan takip edecekler ve öğrenildiğine göre; bir daha asla Jetblue ile seyahat etmeyecekler.

Exit mobile version