Boeing 737 Lastik Patlaması Nedeniyle Pistte Durdu

Boeing 737 Lastik Patlaması Nedeniyle Pistte Durdu

Modern Logistics’e ait bir Boeing 737, Brezilya’nın Viracopos Uluslararası Havalimanı’na lastik patlaması nedeniyle acil iniş yapmak zorunda kaldı. Olay, 12 Ağustos Pazartesi günü gerçekleşti.

Acil İniş ve Havalimanının Kapatılması

RadarBox’ın X (eski adıyla Twitter) platformunda aktardığına göre, Boeing 737-400F tipi kargo uçağı, Campinas’taki Viracopos Uluslararası Havalimanı’na saat 12:30’da yapılan MWM-9704 seferi sırasında lastik patlaması nedeniyle acil iniş gerçekleştirdi. Uçaktan duman çıktığı ve iniş sırasında pistte durduğu bildirildi.

Olay sonucunda havalimanı geçici olarak kapatıldı. RadarBox, “WD9704 düz bir lastikle indi, duman görüldü ve pistte durdu. Viracopos Havalimanı şu anda kapalı” şeklinde bir güncelleme yaptı.

Uçak, PP-YBB olarak kayıtlı ve Modern Logistics’e ait. Lastik patlaması nedeniyle meydana gelen acil iniş, havalimanındaki operasyonları etkiledi. Brezilyalı havayolu yetkilileri olayla ilgili detaylı incelemelere başladı.

Olayın ardından havalimanının geçici olarak kapatılması, bölgedeki hava trafiğinde aksamalara neden oldu. Olayla ilgili daha fazla bilgi ve gelişmelerin paylaşılması bekleniyor.

Exit mobile version