Ben Kimim?

İki eli, iki ayağı bulunan, iki ayak üzerinde dik bir biçimde dolaşan, aklı ve düşünme yeteneği olan, dille, sözle anlaşan, en gelişmiş canlı sayılan, müthiş bir yaratım sürecinin sonucu oluşan milyarlarca hücrenin sınırı bilinmeyen bir depolama alanına sahip beyin denen organın , akıl sır ermeyen sinir sisteminin ,çılgın bir organizasyona sahip kusursuz bir organizmaya sahip İnsan denen varlıktan sadece bir tanesiyim.
Neden , Niçin, Nasıl sorularını sorma kısmını halen geçememiş merakı tükenmeyen bu soruları sormayı bıraktığında varlığının sebebinin kalmayacağına inanan kendi hayatına varlığına böyle bir mekanizmaya sahip olmanın sebebini arayan kendi hayatının gurusu milyarlardan sadece biri .
Dünyada ki konumumu, bulunma dönemimi tanımlayan kısmı ise;
1975 İstanbul doğumluyum. Dört çocuklu bir ailenin en büyük ve haylaz kızıyım. Evliyim ve iki oğlum var. 19 yaşında üniversite öğrencisiyken havacılık sektörüne girdim ve 24 yıldır aşk ile bu sektörde çalışıyorum. Hayallerini gizli defterine yazan onların hayalden gerçeğe dönüşmesi için çalışan girişimci bir insanım.
Aslında benim için hayatın anlam taşımaya ve asıl mezuniyetlerini aldığım yerdir Havacılık Sektörü.
Havacılık sektörü insanın içinde taşıdığı birçok duygunun operasyon bulmuş hali gibi aslında. Kocaman bir döngü ve siz o döngünün içinde zerre kadar görev yapıyor olsanız bile önemlisinizdir.
İster masa başında cost controlor, kontuarda checkin memuru, bilet satışta satış memuru , uçak bakım hangarında bakım satış şefi veya şu anda uçak parçası satan bir girişimci. Bunların hepsi benim en kıymetli hayat derslerim oldular.
Öz hakiki eğitim hayatım Air Alfa Havayolları ile başladı bir anlamda ana sınıfımdı diyebiliriz. Daha sonra ki yıllarda ilk orta ve lise eğitimimi farklı havayolların da THY, Onur Air, Top Air gibi firmalarda aldıktan sonra Üniversite tahsilimi MNG Havayolları / MNG Teknik A.Ş. de yaptım ve sonunda diplomamı alarak kendi girişimime başladım.
Benim serüvenimin temelini ve alt yapısını sağlayan benim dönemimin girişimcilerine, yatırımcılarına, vizyonerlerine saymış olduğum tüm şirketlere tüm yöneticilerine tüm çalışma arkadaşlarıma çok büyük bir teşekkür borcum var. Ben onların yarattığı istihdamın bir ürünüyüm ve borcumu onlar gibi ülkeme ve sektörüme değer katmaya çalışarak ödemeye çalışıyorum.
Sevgili Sefa İnan Bey’in beni çok mutlu eden teklifiyle artık sizlerle haftalık yazılar paylaşmaya çalışacağım. Umarım sizler de benim kadar keyif alırsınız .
Tanıştığımıza çok memnun oldum 😊 Haftaya görüşmek üzere.

Exit mobile version