Beibu Gulf Airlines, CDB Aviation’dan Yeni A320neo’ları Alıyor

Beibu Gulf Airlines, CDB Aviation’dan Yeni A320neo’ları Alıyor

CDB Aviation, Nanning merkezli Guangxi Beibu Gulf Airlines’a kiralanan iki Airbus A320-200neo uçağından ilkinin teslim edildiğini duyurdu. LEAP-1A26 motor donanımına sahip ilk uçak Temmuz 2024’te HNA Group’a bağlı iştirake teslim edilirken, ikinci uçağın Eylül 2024’te teslim edilmesi planlanıyor. Bu teslimatlarla birlikte Beibu Gulf Airlines, filosuna 11 adet A320 ve altı adet A320neo ekleyerek toplamda 17 A320 Ailesi uçağına sahip olacak.

CDB Aviation’ın İcra Kurulu Başkanı Jie Chen, “HNA Group ile ortaklığımızı güçlendirmekten ve Çin’deki yan havayollarından birini yeni bir müşteri olarak karşılamaktan mutluluk duyuyoruz” dedi. Chen, “Daha düşük yakıt tüketimi ve üstün işletme özelliklerine sahip bu yeni teknoloji uçaklar, Beibu Gulf Airlines’ın filo büyümesini ilerletecek. Ekibimiz, tüm havacılık pazarlarındaki taşıyıcılara cazip finansman çözümleri sunmaya odaklanmaya devam ediyor. Bu uçaklar, havayolu müşterilerimizin filolarına çok yönlülük katarken ağlarının verimliliğini ve sürdürülebilirliğini artıracak” şeklinde konuştu.

Beibu Gulf Airlines Başkanı Li Rongkui ise, “Çin’in ticari havacılık pazarındaki talep güçlü, küresel uçak kaynakları ise kıt. Bu fırsat ve zorluk karşısında Beibu Gulf Airlines, CDB Aviation ile dostane bir işbirliği ilişkisi kurmaktan memnuniyet duymaktadır.”

Rongkui, “Beibu Gulf Airlines, hizmet kalitesini, operasyonel yönetim kabiliyetlerini ve kapsamlı hizmet garantisi yeteneklerini sürekli olarak geliştirmenin yanı sıra güvenliği sağlama öncülüğünde, yerel ekonomik kalkınmaya hizmet etmek için uçakları tanıtmaya ve daha fazla rota açmaya devam edecektir. Gelecekte CDB Aviation ile daha fazla işbirliği yapmayı dört gözle bekliyoruz” dedi.

Exit mobile version