Bayraktar’dan Kılıçdaroğlu’nun Atatürk Havalimanı vaadine sert tepki…

Bayraktar'dan Kılıçdaroğlu'nun Atatürk Havalimanı vaadine sert tepki...

BAYKAR Genel Müdürü Haluk Bayraktar, CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Atatürk Havalimanı’nı ABD’li şirkete verme vaadine sert tepki gösterdi. Sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Bayraktar, “Halen “en iyisini” Türklerin değil de ABD şirketlerinin yapabileceğini zannetmek… Nuri Demirağ’ın uçaklarını toprağa gömen zihniyet hiç değişmemiş.” ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkanı ve 7’li koalisyonun cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Atatürk Havalimanı’nı havacılık ve uzay çalışmaları merkezi haline getireceğini ve ABD’li Sierra Nevada şirketinin sahipleri ile görüştüğünü söyledi.

Kılıçdaroğlu’nun Atatürk Havalimanı vaadine BAYKAR Genel Müdürü Haluk Bayraktar’dan sert tepki geldi.

“AMERİKA’DAKİ SİERRA NEVADA ŞİRKETİNİN SAHİPLERİ İLE GÖRÜŞTÜM”

Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından “Atatürk Havalimanı” isimli bir video paylaştı.

Seçimlere sayılı gün kala tepki çeken açıklamalarına ve vaatlerine bir yenisini daha ekleyen Kılıçdaroğlu, “Atatürk Havalimanı’nı havacılık ve uzay çalışmaları merkezi haline getireceğiz; kendi mekiklerimizi geliştireceğiz. Amerika’daki Sierra Nevada (SNC) şirketinin sahipleri ile görüştüm.” dedi.

“NURİ DEMİRAĞ’IN UÇAKLARINI TOPRAĞA GÖMEN ZİHNİYET HİÇ DEĞİŞMEMİŞ”

BAYKAR Genel Müdürü Haluk Bayraktar, Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarına tepki gösterdi.

Sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Bayraktar, şu ifadeleri kullandı:

“Milyondan fazla gencin yarıştığı, dünyanın en iyisi Milli Teknoloji Projelerinin sergilendiği TEKNOFEST’e ev sahipliği yapan Atatürk Havalimanı’nı ABD’li bir şirkete verme fikri… Halen “en iyisini” Türklerin değil de ABD şirketlerinin yapabileceğini zannetmek… Nuri Demirağ’ın uçaklarını toprağa gömen zihniyet hiç değişmemiş.”

Kılıçdaroğlu’ndan Atatürk Havalimanı’nı Açıklaması

Exit mobile version