“Başarının Anahtarı Güçlü Ekip” – İGA Skywalkers Etkinliğinde Bir Araya Geldi

"Başarının Anahtarı Güçlü Ekip" - İGA Skywalkers Etkinliğinde Bir Araya Geldi

İGA İstanbul Havalimanı, çalışanları için her yıl düzenlediği ‘Skywalkers’ etkinliğinin beşincisini bu yıl büyük bir coşkuyla kutladı. ‘Merkezinde Değerlisin’ temasıyla 4-5 Haziran tarihlerinde gerçekleşen etkinlik, havalimanının otopark alanında yapıldı ve çalışanları yarışmalar, atölyeler, sahne performansları ve konserlerle buluşturdu.

İGA CEO’su: “Başarının Anahtarı, Güçlü ve Uyumlu Bir Ekip”

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan İGA İstanbul Havalimanı CEO’su Selahattin Bilgen, başarıya giden yolda ekip ruhunun önemine vurgu yaptı. Bilgen, “Başarımızı artırmak için yeni stratejiler geliştiriyoruz, ancak unutulmaması gereken bir şey var: Tek başınıza başaramazsınız. Başarının anahtarı, güçlü ve uyumlu bir ekibin varlığıdır. Yıl boyunca gösterdiğiniz özveri, azim ve işbirliği için hepinize teşekkür ederim. Sizlerle birlikte çalışmaktan ve bu yolculuğu paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Yaza girerken dinlenmek ve enerji toplamak için tüm çalışma arkadaşlarımı Skywalkers etkinlik alanına davet ediyorum” dedi.

“Başarının Anahtarı Güçlü Ekip” – İGA Skywalkers Etkinliğinde Bir Araya Geldi

“Skywalkers 2024, Çok Keyifli ve Eğlenceli Bir Etkinlik Oluyor”

İGA İstanbul Havalimanı’nın iç iletişim süreçlerini yöneten 360 İletişim’in Kurucusu Seçil Şendağ, etkinliğin çalışanlar için sağladığı faydaları öne çıkardı. Şendağ, “Şirket çalışanlarını çalışma ortamlarının dışına çıkaran kurum etkinlikleri, çalışan memnuniyetini artırmada çok büyük bir etken. İGA İstanbul Havalimanı Skywalkers 2024, tüm İGA çalışanlarının yıl boyunca elde ettikleri başarıları kutladıkları ve birlikte gelişmeye devam ettikleri, her yıl düzenlenen muhteşem bir etkinlik. İki gün sürecek bu etkinlik, ilham verici konuşmacılar, harika konserler, yaratıcı workshoplar ve bilgi yarışmalarıyla dolu dolu geçecek. Değer çadırlarından, sosyal kulüp etkinliklerine ve bilgi yarışmalarına kadar çeşitlilik gösteren aktivitelerle Skywalkers 2024, İGA Ailesini bir araya getirip başarılarını kutlarken onları ödüllendiren çok keyifli ve eğlenceli bir etkinlik oluyor” şeklinde konuştu.

“Başarının Anahtarı Güçlü Ekip” – İGA Skywalkers Etkinliğinde Bir Araya Geldi

Etkinlikte Neler Var?

Skywalkers 2024, İGA çalışanlarının birbirleriyle kaynaşmasını sağlamak ve yılın yorgunluğunu atmak için düzenlenmiş çok çeşitli etkinliklerle dolu. Bu yılki etkinlikte çalışanlar, ilham verici konuşmalar dinlerken aynı zamanda çeşitli yarışmalara katılarak hem eğlendi hem de ödüller kazandı. Ayrıca, yaratıcı atölyelerde yeteneklerini keşfetme ve geliştirme fırsatı buldular. Etkinliğin en çok ilgi çeken kısmı ise birbirinden ünlü sanatçıların sahne aldığı konserler oldu.

“Başarının Anahtarı Güçlü Ekip” – İGA Skywalkers Etkinliğinde Bir Araya Geldi

Exit mobile version