BALİ HAVALİMANI'NI AYAĞA KALDIRDI EROL BÜYÜK MÜDAHALE ETTİ

Bali Uluslararası Havalimanı’nda dün gece bir adam ikinci katta bulunan bir bariyere çıkarak çığlıklar atmaya başlayınca ortaklık karıştı. Avusturyalı Erol Büyük, Butler’ı çıkıntının ucundan kurtarmak üzere olaya müdahale etti.
Güvenlik ve polis devreye girdi. Adamın sorunları bilinmemekle beraber, üzerinde antideprasan ilaçlar bulundu ve psikolojik testlerden geçirilmek üzere Sanglah Hastahanesi’ne götürüldü.
46 Yaşındaki Gregory Butler, pasaport kayıtlarına göre, Avustralya Bacchus Marsh, Victoria kırsal kesiminde yaşıyor. Hükümet yetkililerine tepki göstermek üzere böyle bir eylem yaptığını söyledi.
Kendisi ile konuşarak yardım eden Erol Büyük, Butler’a yardımcı olduğunu ve ikna ettiğini söyledi. Uçakla önce Singapur’a arkasından Almanya’ya geçecek olan yolcu, uçağına yetişmekte zorlandı. Diğer yandan havaalanı şefi, Butler’ın akşam 9’da Bali Denpasar’dan Air Asia ile Kuala Lumpur’a gidecek olduğunu söyledi.
Uçakta da rahat durmayarak olay yaratmış, taxi sırasında kokpit kapısını vurarak, birisinin kendisini öldürmek istediğini söylemişti. Uçuş ekibi güvenlik açısından aprona geri dönmüş ve uçuş iptal edilmişti.
Geceyi soruşturma nedeniyle havaalanı güvenliğinde geçiren adamın üzerinde ilaçlar bulunmuştu.
Ancak adamın havaalanındaki bariyerlere nasıl tırmandığı bilinmiyor.
 
 

Exit mobile version