AYJET YENİ OKUL TESİSLERİNİN AÇILIŞ TÖRENİ

AYJET Uçuş Okulu 16 Şubat 2019 Cumartesi günü saat 14:00’de Aşçıoğlu Selenium Retro projesindeki yeni tesisinin açılış törenini gerçekleştirmiştir. Açılış törenine havayolları, uçuş okulları, değişik vakıf ve dernek temsilcileri ile AYJET personeli katılmıştır.
AYJET Genel Müdürü Kaptan Celal CİNGÖZ yaptığı açılış konuşmasında; kurulduğu günden itibaren uçuş eğitiminde yüksek standartları hedefleyen ve her geçen gün daha iyinin arayışı içinde olan AYJET Uçuş Okulunun kendine ait modern bir tesise sahip olma hayali içinde olduklarını belirtmiştir.
Bu hayalin, Aşçıoğlu Selenium Retro Projesinde gerçekleştirme şansı yakalandığı ve yaklaşık bir yıl önce başlayan görüşmelerin olumlu sonuçlanması sonrası AYJET’in ihtiyaçlarına göre iç mimari proje ve inşaatın tamamlandığını açıklanmış ve okulun Şirinevler’den yeni tesisine taşınarak ve tüm onaylar alınarak bu tesislerde hizmet verilmeye başlandığı açıklamıştır.
Bu gelişim sürecinde desteklerini esirgemeyen başta Sivil Havacılık Genel Müdürü Sayın Bahri KESİCİ olmak üzere tüm SHGM personeline, kurumsal işbirliği yapılan kurumların yöneticilerine ve tüm AYJET dostlarına şükranlarını sunmuştur.
Kurulduğu 2005 yılından bugüne kadar sürekli gelişim içinde olan AYJET binden fazla yetiştirdiği havayolu pilotu, 22 uçağı, 4 simülatörü ve 130’dan fazla personeli ile ülke sivil havacılığına hizmet vermektedir.
AYJET başta Türk Hava Yolları olmak üzere SunExpress, Pegasus Havayolları, Özyeğin Üniversitesi ile uçuş eğitimindeki işbirlikleri ile Türk Sivil Havacılığının pilot ihtiyacının karşılanmasında önemli bir rol üslenmiştir.
Bu gönül birlikteliği ve ortak sinerji ile Türk Sivil Havacılığının ihtiyacı olan nitelikli pilotların yetiştirilmesine devam edileceğini vurgulamıştır.

Exit mobile version