AYJET 70 inci DÖNEM (THY 5. GRUP) MEZUNİYET TÖRENİ

AYJET Uçuş Okulu, Türk Hava Yolları ile yaptığı uçuş eğitim işbirliği kapsamında ATPL eğitimi verdiği 70nci dönem (THY 5. Grup) öğrencilerinin mezuniyet törenini, 14 Temmuz 2018 Cumartesi günü mezun pilotlar, aileleri ve davetlilerin katılımı ile Hezarfen Havaalanında gerçekleştirmiştir. 12 genç pilot adayı, yoğun ve yorucu bir eğitimi başarıyla tamamlamanın haklı gururunu yaşamışlardır.
AYJET Uçuş Okulunun, şimdiye kadar uçuş eğitimi verdiği CPL/IR, ATPL (Frozen) lisansına sahip 986 mezun pilotundan 406’sı THY ve diğerleri değişik havayollarında olmak üzere toplam 841 mezun pilot, kokpitteki yerlerini almış ve havayollarında uçmaya başlamıştır. AYJET mezunu pilotlar, uçtukları havayollarında göstermiş oldukları performans ile takdir ve beğeni toplamaktadırlar.
Mezun pilotlara diplomalarının verilmesi, brövelerinin takılması, dönem birincisi Kaan MUTLU’ya armağanının takdim edilmesi ve fotoğraf çekimi sonrası, Hezarfen Havaalanında verilen ikram ile tören tamamlanmıştır.
Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ IMG 6291

Exit mobile version