AYJET 66'ncı DÖNEM MEZUNLARINI VERDİ

AYJET Uçuş Okulu, 66 ncı dönem mezuniyet töreni, 6 Mayıs 2018 Pazar günü mezun pilotlar ve ailelerinin katılımıyla Hezarfen Havaalanında icra edilmiştir. Hava yollarında pilot olmak hedefiyle AYJET Uçuş Okulunda uçuş eğitimine başlayan 14 genç pilot adayı, yoğun ve yorucu bir eğitimi başarıyla tamamlamanın haklı gururunu yaşamışlardır.
Mezun pilotlara diplomalarının verilmesi, brövelerinin takılması, dönem birincisi Gürkan BOSTANCI’ nın armağanının takdim edilmesi, konuşmaların yapılması ve fotoğraf çekimi sonrası ikram ile tören tamamlanmıştır.
AYJET Uçuş Okulunun uçuş eğitimi verdiği mezunlarından; 389’ u THY, 153‘ ü Pegasus, 77’ si SunExpress ve diğerleri değişik havayollarında olmak üzere toplam 802 pilot kokpitteki yerlerini almış ve havayollarında uçmaya başlamıştır. AYJET ailesi yeni mezun ettiği pilotlarla büyümeye ve hızla büyüyen Türk Sivil Havacılığına katkı sağlamaya devam etmektedir.
Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ IMG 5394

Exit mobile version