featured

AYJET 64'NCÜ DÖNEM MEZUNİYET TÖRENİ

AYJET Uçuş Okulu, 64ncü dönem öğrencilerinin mezuniyet törenini, 03 Mart 2018 Cumartesi günü, genç pilotların ailelerinin, AYJET personelinin ve davetlilerin iştirak ettiği mezuniyet töreni ile gerçekleştirmiştir. Törene TALPA Başkanı Kaptan Pilot Ayhan GÜNAL da katılarak, mezun pilotlara hediyeler vermiş, onları tebrik etmiş ve birer meslektaş olarak Havayolları Şirketlerine beklediklerini bir konuşma yaparak dile getirmiştir.
15 genç pilot adayı, yoğun ve yorucu bir eğitimi başarıyla tamamlamanın haklı gururunu yaşamışlardır.
AYJET Uçuş Okulunun 63 dönemde uçuş eğitimi verdiği mezunlarından 360’ı Türk Hava Yolları, 133’ ü Pegasus, 78’ i SunExpress ve diğerleri değişik havayollarında olmak üzere toplam 753 pilot kokpitteki yerlerini almış ve havayollarında uçmaya başlamıştır.
Sayısal başarıdan daha anlamlı olanı AYJET mezunu pilotların, uçtukları havayollarında göstermiş oldukları performans ile takdir ve beğeni toplamalarıdır.
Mezun pilotlara diplomalarının verilmesi, brövelerinin takılması, dönem birincisi Burcu KOÇAL’a armağanının takdim edilmesi ve tören sonrası verilen ikram ile tören tamamlanmıştır.
Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ IMG 4566 1 Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ IMG 4393 Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ IMG 4322

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 7 yıl önce

    kaç tanesi kaptan çocuğu acaba ?

    Cevapla