Aydın Baysal’dan “çift maaş kıyağı” hakkında belgeleri ile yalanlama geldi

Aydın-Baysal-AÇIKLAMA

Türk Hava Yolları Teknik AŞ’de yetkili olan Özçelik İş Sendikası’nın Genel Başkan Yardımcısı Aydın Baysal hakkında bugün havacılık medyasında yer alan “Özçelik İş Sendikası yetkilisine çift maaş kıyağı” başlıklı haberin gerçeği yansıtmadığını Tempo daki Ekran görüntüsü ile açıkladı.

Aydın BAYSAL’ın yönetimindekilere yaptığı açıklamada yalan haber yapan kişiler hakkında yasal işlemlerin başlatıldığı bildirildi.

İşte o açıklama;

Değerli arkadaşlar yalan haber sitelerinde hakkımdaki alçakça iftiraya cevabımı öncelikle siz kıymetli yol arkadaşlarımla paylaşmak istedim. İlgililer hakkında yasal süreç başlatılacaktır. Tempo daki Ekran görüntüsünüden de anlaşılacağı üzere seçildiğimi takip eden aydan itibaren ücretsiz izin talebi oluşturdum.Öncelikle birikmiş ücretli yıllık izinlerimi kullanmam istendi ardından da talebim işleme alındı. Çalışma arkadaşlarımızın ücretlerinin iyileştirmesi için büyük bir çaba gösterdiğimiz bu günlerde kasten ve bilinçli olarak bu mesnetsiz ithamlarla üyelerimizi huzursuz ederek provake etme maksadıyla yapılmış bu haberi yapan ve yayınlayanları şiddetle kınıyorum.

Hukuken gereğinin yapılacağınıda bilgilerinize sunarım.

Aydın BAYSAL

 

 

Exit mobile version