AVUSTRALYA'DA UÇAK NEHİRE DÜŞTÜ

Avustralya Günü kutlamaları kapsamında Perth’de Swan nehirinde bir çok tekne vardı. Uçakta iki kişi olduğu bildirildi. Tekneler anında yardıma koştu ama polis iki kişinin de öldüğünü bildirdi. Olaydan sonra gösteriler iptal edildi ve polis kalabalığı dağıttı.
1948 model Grumman G-73 Mallard tipi deniz uçağı kalkışının ardından henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı yükselemedi ve düştü.
Skyworks şovuna 300 binden fazla kişinin katılması bekleniyordu ve katılımcıların evlerine dönebilmeleri için ekstra toplu taşıma araçları düzenlenmişti.
Polis komiseri Stephen Brown gazetecilere verdiği demeçte; uçağın kalabalığın üzerine düşmemesinin büyük bir şans olduğunu belirtti.
Uçağın neden su yoluna girerek düştüğü ve planlanan festival programının bir parçası olup olmadığı henüz bilinmiyor. Düşme anı saniyelerle video kayıtlarına yansıdı.
 
Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ plane1
 

 

 
https://youtu.be/C97Zzv7npzA
 

Exit mobile version