featured

Atlasjet yolcuları büyük tehlike atlattı!

Atlasjet Havayolları’nın İzmir-Lefkoşa uçağı kalkış sırasında büyük tehlike atlattı.
Teknik bir arıza nedeniyle 1,5 saat gecikmeli kalkışa hazırlanan uçak, arızanın yeniden nüksetmesi üzerine tam kalkış sırasında ani bir frenle durdu. Uçak yeniden aprona dönerken, yolcular uçaktan indirildi ve dış hatlar terminalinde beklemeye alındı.
İzmir Adnan Menderes Havalimanı’ndan saat 17.00’de KKTC Lefkoşa Ercan Havaalanı’na hareket etmesi gereken Atlasjet Havayollarına ait uçak, teknik bir arıza nedeniyle 1,5 saati aşkın süre rötar yaptı. Daha sonra yapılan anonsla arızanın giderildiği belirtilerek, yolcular 18.40’da yeniden uçağa alındı.
Kuşadası ve İzmir’den turizmcilerin de bulunduğu yolcular herhangi bir açıklama yapılmamasına tepki göstererek, “Tam kalkış hızında büyük bir tehlike yaşadık. O hızda gerçekleşen fren sonucu uçaktaki her şey stop etti, bir anda uçağın devrileceğini sandık, koltuklara yapıştık. Herkes büyük korku yaşadı” dedi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

8 Yorum

  1. 8 sene önce

    Bir ycağın v1 süratinde iken ani durması normal değildir. Yolcularda panik yaratır. Yorum atanlar önce bu durumla karsılassınlar anlarlar

    Cevapla
  2. 8 sene önce

    normal bir sey kalkisi iptal etmek. nerede buyuk tehlike? bu cok dogal birsey. takeoff iptali cok kez oluyor bir cok firmada. Abartilacak bise yok

    Cevapla
  3. 8 sene önce

    yayınlamayacaksınız ama yazayım. Eğer bu işi yapıyorsanız Atlasjet değil Atlasglobal derdiniz. Kim yazdırıyor size bunları Bay Editör.

    Cevapla
  4. 8 sene önce

    Normaldir, büyütülecek bir şey yoktur. Bu tepkiyi bir tek bizim yolcumuz vermektedir. Arızalı şekilde mi havalansaydı?

    Cevapla
  5. 8 sene önce

    Bende ucaktayidim ya ne tehlikesi??? Ucak piste cikarken geri donduk terminale, bozuk gosterge varmis!! Bu kadar abarti olmaz yani!

    Cevapla
  6. 8 sene önce

    Sefa bey bu nası bi haber içeriği? Yahu ne büyük tehlikesi? Kalkış rulesi sırasında v1 dan önce özellikle v1-15 den önce herhangi bir Ecam uyarisinda kaptan rto yapar zaten. Bu arıza basit bir arıza da olabilir içeriği verilmemiş zaten haberde. Dünyada kalkiş iptal eden her ucak buyuuuuuk! Tehlike atlatiyorsa işimiz var gerçekten haberi siteye yakistiramadim.

    Cevapla
  7. 8 sene önce

    Atlasjet diye bir havayolu yok.

    Cevapla