Atlasjet Havacılık En Az Lise Mezunu İşçi ve Personel Alımı Yapıyor!

Atlasjet Havacılık, kadrosunda eksik bulunan birimlerine personel ve işçi alımı yapıyor.

Atlasjet Havacılık, İstanbul ve Adana’da bulunan birimlerinin eksik kadrolarına personel ve işçi alımı yapacağını duyurdu.
Atlajet Havacılık tarafından yayımlanan personel ve işçi alım ilanında yer alan kadrolar, adaylarda aranan genel şartlar şu şekilde:
ATLASJET PERSONEL ALIM İLANI
Atlasjet Havacılık A.Ş.’nin kariyer siteleri üzerinde yayımlanan personel alımı iki şehirde yapılacak. Adana ve İstanbul’da gerçekleştirilecek personel alımları aşağıda belirtilen kadrolara olacak.
Atlasjet tarafından alım yapılacağı açıklanan personel ve işçi kadroları; Uçak Temizlik Personeli, Bilet Satış Memuru, Satış Müdürü, Yolcu Hizmetleri Süpervizörü, Yazılım Uzmanı, Datacenter Yöneticisi, İşyeri Hekimi,
ADAYLARDA ARANAN GENEL ŞARTLAR
Atlasjet Havacılık A.Ş. personel alım ilanında yer alan detaylara göre, ilanlara başvuru yapacak adaylardan bazı şartlara haiz olmaları isteniyor. Atlasjet tarafından yayımlanan personel alım ilanında adaylarda aranan genel şartlar şu şekilde aktarılmış.
Herbir kadro için ayrı ayrı belirlenen eğitim seviyesinden mezun olmak, görevini yapmaya engel teşkil edecek herhangi bir sağlık sorunu bulunmamak, Bilgisayar ve office programlarını etkin bir biçimde kullanmak, başvuru yapılacak kadroların belirtildiği şehirlerde ikamet eden veya edebilecek olan, erkek adaylar için askerlik şartını tamamlamış olmak, Tercihen havacılık sektöründe deneyimli, İletişim becerileri güçlü ve diksiyonu düzgün,
BAŞVURU ŞEKLİ
Atlasjet Havacılık personel alım ilanlarını kariyer siteleri üzerinden yayımladığı ilanlar ile duyuruyor. Söz konusu ilanlara başvuru yapmak isteyen adaylar, ilanın yayımlandığı sitelere üye olarak başvuru işlemlerini gerçekleştirebilirler.
Atlasjet personel alım ilanına başvuru yapacak adaylar aşağıda vermiş olduğumuz linki kullanarak başvurularını yapabilirler.
BAŞVURU SÜRECİ
Atlasjet Havacılık A.Ş tarafından, yayımlanan personel ve işçi alım ilanlarına başvuru süreci devam ediyor. Söz konusu ilan 10 Aralık tarihinde güncellenmiş olup ilanlara son başvuru tarihi ise 25 Aralık olarak açıklanmıştır.
Atlasjet Havacılık personel alım ilanı detayları için bu linki kullanabilir ve ilana başvuru yapabilirsiniz.
 

Exit mobile version