Atlasglobal'in Ukrayna Uçuşları İptal Edildi

Atlasglobal birkaç yıl önce Ukrayna’da bir yan kuruluş kurduğunda, Ukrayna’lı yetkilileri tarafından desteklenen umut verici bir yatırım projesi gibi görünüyordu. Ama ülkedeki ilk uçuşundan üç yıl geçmeden, 24 Nisan’dan itibaren Lviv, Kharkiv ve Zaporizhzhya’dan İstanbul’a düzenli seferleri durduracağını bildirdi.

Ancak, bu yaz Türkiye’den charter seferlerine devam edeceğini açıkladı. Atlasjet Ukrayna halkla ilişkiler müdürü Tetiana Kukarina, havayolu şirketinin düzenli uçuşlarının yeniden başlatılmadığını söyledi.

Ukrayna Devlet Havacılık Servisi, havayolu şirketinin uçuş yapmadığı 10 rotada Atlasglobal’ın uçuş izinlerini iptal etmeye karar verdi.

Havayolu İstanbul’dan bazı uçuşları azaltmaya ya da durdurmaya ve Türkiye’nin güneyindeki popüler turistik yerlerden Antalya ve Dalaman’a doğru yönelmeye karar verdi

Daha önce İstanbul kalkışlı Tiflis, Mohaçkale, Krasnodar, Hamburg, Zürih ve Zaporijya seferlerini durduran AtlasGlobal’in şimdi de Ukrayna’nın başkenti Kiev’e ve KKTC’ye yaptığı seferleri durdurduğu bildirildi.

Şirket tarafından Kıbrıs’taki acentelere gönderilen yazıda, ikinci bir bildirime kadar Kıbrıs seferlerinin yapılmayacağını duyuruldu.KKTC ve Kiev’in de eklenmesiyle AtlasGlobal’in uçuş durdurduğu nokta sayısı 8’e yükseldi.

Exit mobile version