Anuvu, Türk Hava Yolları'nın Uçaklarına Yüksek Hızlı Bağlantı Sistemini Kurdu

Anuvu, Türk Hava Yolları’nın Uçaklarına Yüksek Hızlı Bağlantı Sistemini Kurdu

Anuvu, Türk Hava Yolları’nın 100’den fazla Airbus A321 ve Boeing B737NG dar gövdeli uçağına Airconnect uçak içi bağlantı sistemini kurarak önemli bir başarıya imza attı. Bu kurulum, yolculara uluslararası ve iç hat uçuşlarında üst düzey bir deneyim sunuyor.

Yüksek Kaliteli Bağlantı Deneyimi

Anuvu’nun Ku-bant ağı, Airconnect sistemini ve Airtime portalını entegre ederek, Türk Hava Yolları yolcularına sınıfının en iyisi bir deneyim sunuyor. Yolcular artık cihazlarını kolayca ve hızlı bir şekilde bağlayabiliyor, iş class ve sadakat programı üyeleri için özel WiFi erişimi sağlanıyor ve yerel para birimleriyle ödeme yapma imkanı sunuluyor.

Yüksek Performans ve Güvenilirlik

Anuvu’nun Bağlantıdan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Mike Pigott, 100’den fazla Airconnect sisteminin kurulumunu büyük bir başarı olarak nitelendirirken, şirketin güvenilir ve yüksek performanslı hizmetiyle sürekli yeniliklerle uçak içi bağlantı standardını yükselttiğini belirtti.

Türk Hava Yolları’nın Yatırım ve Strateji Başkanı Levent Konukcu’nun Değerlendirmesi

Türk Hava Yolları Yatırım ve Strateji Başkanı Levent Konukcu, Anuvu’nun verimli kurulumundan ve yüksek hızlı bağlantı sunmasından etkilendiklerini belirtirken, şirketin yolcularına kesintisiz çevrimiçi deneyimler sunma konusundaki kararlılığını vurguladı.

Profen Yetkilisinden Açıklama

Profen’in Türkiye’deki son teknoloji yer istasyonları ve uzun yıllara dayanan Satcom deneyimi, Türk Hava Yolları ile yapılan işbirliğinin başarısına önemli katkılar sağlayacak. Bu ortaklık, uçak içi bağlantı mükemmelliğinde yeni bir standart oluşturmayı hedefliyor.

Avrupa Havacılık Güvenliği Ajansı (EASA) Onayı

Anuvu, kurulum programının bir parçası olarak Airbus A321, Boeing 737-700 ve Boeing 737-900ER uçakları için üç Ek Tip Sertifikası (STC) için Avrupa Havacılık Güvenliği Ajansı (EASA) onayını aldı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir