Antalya İnişinde Corendon Uçağında Lastik Patladı: Tüm Yolcular Güvenle İndirildi

Antalya İnişinde Corendon Uçağında Lastik Patladı: Tüm Yolcular Güvenle İndirildi

12 Ekim Cumartesi günü Corendon Airlines’ın CAI6104 sefer sayılı Münih-Antalya uçuşunu gerçekleştiren TC-TJV tescilli Boeing 737-800 tipi uçağı, Antalya Havalimanı’na inişi sırasında ana iniş takımı lastiklerinden birinin patlaması sonucu taksi yolu üzerinde durmak zorunda kaldı.

Uçakta bulunan 173 yolcu ve 1 bebek ile 2 kokpit ve 4 kabin ekibi, hızlı ve güvenli bir şekilde merdivenle tahliye edildi. Olay sırasında yolcular ve mürettebat arasında herhangi bir yaralanma yaşanmadı.

Güvenli Tahliye ve Teknik İnceleme Süreci

Corendon Airlines, olayın hemen ardından yolcularına ve ekibine geçmiş olsun dileklerini iletti. Uçak, teknik inceleme ve gerekli işlemlerin tamamlanmasının ardından tekrar uçuşlarına devam edecek.

Yapılan Açıklamada,

Corendon Airlines’ın 12 Ekim, cumartesi günü CAI6104 Münih-Antalya uçuşunu gerçekleştiren TC-TJV tescilli Boeing 737-800 tipi uçağımızın ana iniş takımı lastiklerinden birisi Antalya inişi sırasında patlamıştır.

Uçağımız emniyetli bir şekilde inişini gerçekleştirmiş ve taksi yolu üzerinde durmuştur. 173+1 yolcumuz, 2 kokpit ve 4 kabin ekibimiz merdiven ile indirilmiştir. Yolcularımızda ve mürettebatımızda herhangi bir yaralanma olmamıştır. Uçağımız park pozisyonuna çekilmiştir.

Tüm yolcularımıza ve ekibimize geçmiş olsun.

Teknik inceleme ve işlemlerin ardından uçağımız sefere başlayacaktır.

Saygılarımızla,

Exit mobile version