Ankara-Erzincan Seferlerine İlave Seferler Koyulacak

Haftanın 7 günü AnadoluJet tarafından düzenlenen Erzincan-Ankara, Ankara-Erzincan seferlerine ilaveten 17 Ocak’tan itibaren haftada 3 gün daha sefer yapılacağını bildirildi.

Karşılıklı gerçekleştirilecek Erzincan-Ankara ek uçak seferlerin başlamasıyla seferlerde büyük bir rahatlama meydana geleceğini belirten AKP Milletvekili Serkan Bayram, “THY-Anadolujet taleplerimiz noktasında 17 Ocak itibariyle her pazartesi, çarşamba ve cuma günleri Ankara-Erzincan uçuş seferlerine yenisini ekledi. Ankara’dan 12.25’te Erzincan’a hareket edecek olan uçak, 14.10’da tekrar Ankara’ya dönüş yapacak.” dedi.
Gece geç saatte gelen uçaktan inen ve ilçelere gitmekte, ulaşımda zorluk çeken Erzincanlıların talepleri doğrultusunda THY ve Anadolujet yetkililerinden bu konu hakkında yeni bir düzenleme istemiş olduklarını belirten Bayram, ek seferlerin hayırlı olmasını dileyerek başta Başbakan Binali Yıldırım olmak üzere Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, THY ve Anadolujet yetkilileri ile emeği geçen herkese teşekkür etti.

Exit mobile version