Anadolujet’ten indirimli uçak bileti müjdesi

anadolujet-indirimli-uçak-bileti

Yurt içi uçuşlarda geçerli kampanya kapsamında gidiş dönüş uçak biletlerinde yüzde 30 indirim var.

THY’nin kolu olan Anadolu Jet yurt içi uçak biletlerinde dev indirim yaptı. ‘Ailenizle Türkiye’ye yüzde 30 indirimle uçma fırsatı’ sloganıyla yayınlanan kampanya kapsamında gidiş dönüş uçak biletlerinde yüzde 30 indirim uygulanacak. THY Anadolu Jet yüzde 30 indirim kampanyasının detayları haberimizde…

Havacılık sektörü de artan hayat pahalılığından olumsuz etkilenen sektörler arasında. Özellikle uçak biletlerinde yılbaşından bu yana artışla beraber vatandaşlar diğer ulaşım araçlarını daha çok tercih etmeye başladı. Bu durumda da hava yolu şirketlerinden peş peşe indirim kampanyaları geliyor. Türk Hava Yolları’nın (THY) kolu olan ve yurt içi seferlerini yapan Anadolu Jet, yeni yıl öncesi bomba gibi bir kampanyaya imza attı. Anadolu Jet’ten yüzde 30 indirim müjdesi geldi.

İşte kampanya detayları

ANADOLU JET’TEN YÜZDE 30 İNDİRİM

Anadolu Jet kampanya duyurusunu resmi internet sitesi üzerinden açıkladı. “Yurt dışından Türkiye’ye Anadolu Jet’in yüzde 30 aile indirimiyle uçma fırsatını kaçırmayın!” başlığı ile yapılan duyuruda uçak biletlerinin sadece yurt dışından Türkiye’ye yapılacak olan uçuşları kapsadığı açıklandı.

Kampanya kapsamında uçak biletlerinin 19-21 Aralık 2022 tarihleri arasında alınması gerekiyor. Biletlerin kullanım tarihleri ise 16 Ocak-31 Mayıs 2023 tarihleri arasında olacak.

EN AZ 3 KİŞİLİK REZERVASYON GEREKİYOR

Anadolujet’in %30 indirimli uçak bileti kampanyasında aynı aileden en az 3 kişinin en fazla 9 kişinin rezervasyon yapması gerekiyor. Kampanya Yurtdışından Türkiye’ye gerçekleşecek uçuşları kapsıyor. Ailelere özel indirim yapan AnadoluJet tüm paket ve sınıflarda %30 indirim uyguluyor.

Exit mobile version