An-124 San Francisco’ya Üç İtfaiye Aracı Getirdi

 
Orman yangınlarıyla mücadele etmek kolay bir iş değildir. Bu nedenle, Kaliforniya eyaleti yıkıcı ormanyangınlarıyla mücadele etmek için biraz yardıma ihtiyaç duyduğunda, yetkililer, 12 Eylül’de New Jersey’den üç itfaiye aracı, bir destek aracı ve on itfaiyeciyi taşımak için bir Antonov An-124 kiraladı.
12 Eylül’de, yerel saatle 16: 00’da, bir Antonov An-124, Kaliforniya tarihinin en kötü orman yangınlarıyla mücadele etmek için bölgeye yardım götürmek üzere San Francisco’ya geldi. Uçakta, eyaletteki orman yangınlarını söndürme operasyonlarını desteklemek için, üç itfaiye aracı, bir destek aracı, on itfaiyeci ve diğer ekipmanlar vardı. An-124, ABD’nin doğu kıyısından  Atlantic City- New Jersey’den batı kıyısındaki San Francisco’ya bu yardımı taşımakta kullanıldı.
Malzemeleri içeri taşıyan uçak, Flightradar24’e göre, yaklaşık 24 yaşında olan Volga-Dnepr Antonov An-124’tü. Uçak, Atlantic City- New Jersey’den 5 saat, 45 dakika süren bir uçuşla San Fransisco’ya geldi.
Bu itfaiye araçları ve itfaiyeciler, eyaletteki 29 büyük orman yangınıyla mücadele eden binlerce itfaiyecinin yanına katılacak. Dünyanın en büyük yangın söndürme uçağı olan Boeing 747 Supertanker, bu yangınları söndürme görevinin de bir parçası.
Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ an 124 san franciscoya uc itfaiye araci getirdi screen shot 2020 09 13 at 5.47.03 pm 1000x778 1

Exit mobile version