American Airlines Uçağında Bit Krizi! Uçak Acil İniş Yaptı

American Airlines Uçağında Bit Krizi! Uçak Acil İniş Yaptı

Los Angeles’tan New York’a uçan American Airlines uçağı, havada bir kadının saçında bitler göründüğü gerekçesiyle Phoenix’e acil iniş yaptı. Olay, Haziran ayında meydana gelirken, yolculardan Ethan Judelson’un TikTok’ta paylaştığı video, uçakta yaşanan kaosu ve belirsizliği gözler önüne serdi.

Judelson, videoda “Etrafıma bakıyorum, kimse yerde değil, kimse korkmuş değil. Durumun o kadar da kötü olmadığını düşündüm. Ancak iniş yaparken, bir kadın uçağın önüne koştu” ifadelerini kullandı.

Judelson, TikTok videosunda olayla ilgili şu bilgileri paylaştı: “Görünüşe göre, bitleri gören iki yolcu, uçuş görevlisine haber vermişlerdi.”

Uçak Phoenix Havalimanı’na acil iniş yaptıktan sonra, yolculara 12 saatlik bir gecikme bildirildi ve otel kuponları verildi.

American Airlines, olayın ardından yaptığı açıklamada, uçuşun tıbbi bir acil durum nedeniyle rotasını değiştirdiğini doğruladı. Şirketin açıklamasında, “15 Haziran’da, American Airlines’ın Los Angeles’tan New York’a (JFK) sefer yapan 2201 sefer sayılı uçağı, bir yolcunun tıbbi ihtiyaçları nedeniyle Phoenix’e yönlendirildi” denildi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir