Ali Kemal Tatlıbal’dan İşverenlere Çağrı: “Sizin Küfenizde 2 mi 3 mü Var?”

Ali Kemal Tatlıbal'dan İşverenlere Çağrı: "Sizin Küfenizde 2 mi 3 mü Var?"

Hava İş Sendikası Genel Başkanı Ali Kemal Tatlıbal, Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat’a sosyal medya üzerinden Barış Manço’nun şarkısı üzerinden göndermelerde bulunarak sendika üyelerine seslendi.

Genel Başkan Tatlıbal’ın yaptığı açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“Sırtında küfe taşıdığını iddia eden her kimse şunu bilmelidir ki; basit matematiğin çözemediği konular vardır. Mesela; HELAL 2 liranın, HARAM 3 liradan daha evla olduğu… (Tabii Allah’tan korktuğunu iddia edenler için) Sizin küfenizde 2 mi 3 mü var?

Üyelerimizle birlikte sadece hakkımız olanı, helal olanı istiyoruz. Haram; emekçiye değil, emeği gasp edene, kul hakkı yiyene yakışır. Kulun hakkını da kimin bariz yediği malûm… Bu gerçeklerden, gerçekleri haykıran insanları provokatör diye yaftalayarak kurtulamazsınız. Her ne kadar zorunuza da gitse…

Rahmetli Barış Manço’nun çok güzel bir şarkısı vardır “Ahmet Bey’in Ceketi” adında. Ne diyor şarkının sonunda?

Sonunda herkes anladı ya nasip ya kısmeti, İbreti alem oldu Ahmet Bey’in ceketi, Meğerse tüm keramet ceketteymiş be Ahmet, Barış’a sorar isen sen bu yolda devam et…

Değerli Üyelerimiz,

Gördüğünüz gibi nasıl bir tezattır ki; “emniyetli uçuş” kelimesi dahi işvereni nasıl ürkütüyor. Gücün sizde olduğunun farkına varın. Birlikte gaspedilen tüm haklarımızı ve hakettiklerimizi bu şekilde kazanacağız. Cuma’yı bekleyiniz…”

Exit mobile version