AJet’in Uçuş Planları Belli Oldu: 44 Ülkeye 93 Destinasyona Uçuşlar Başlıyor. AJet Bilet Satışları Başladı: 1 Euro ve 1 Dolarlık Yurt Dışı Bilet Kampanyası

AJet'in Uçuş Planları Belli Oldu: 44 Ülkeye 93 Destinasyona Uçuşlar Başlıyor. AJet Bilet Satışları Başladı: 1 Euro ve 1 Dolarlık Yurt Dışı Bilet Kampanyası

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, yeni havayolu şirketi AJet’in ilk uçuş ve tanıtım lansmanına sayılı günler kaldığını duyurdu. Bolat, aynı zamanda şirkette kadın yönetici oranının yüzde 25’e ulaştığını da açıkladı.

THY’nin yüzde 100 iştiraki olan AJet’in ilk uçuşlarına hazırlık sürecinde, şirket çalışanları ile bir araya gelen Bolat, iftar programında bir araya gelerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, AJet yöneticileriyle gerçekleştirdikleri iftar programına dair bilgiler paylaştı ve şirketin kuruluşundan bu yana geçen kısa sürede 1586 çalışanın AJet bünyesine katıldığını belirtti. Bolat ayrıca, birkaç gün içinde gerçekleştirilecek kabin mezuniyet törenine de değindi.

AJet’in ilk uçuş ve tanıtım lansmanına sayılı günler kala, şirketin uçuş planları ve hedefleri de netleşmeye başladı. Mart ayının sonunda uçuşlara başlaması planlanan AJet, 95 uçaktan oluşan filosuyla yaz aylarında 44 farklı ülkeye uçmayı hedefliyor. Şirketin toplamda 93 destinasyona uçuş gerçekleştireceği belirtiliyor.

Öte yandan, AJet’in bilet satışları da başladı. 22-24 Mart 2024 tarihleri arasında alınacak biletlerle 31 Mart – 31 Mayıs 2024 tarihleri ​​arasında gerçekleştirilecek yurt dışı uçuşları için 1 euro, 1 dolar + vergilerle satış yapılmaya başlandı. Bu kampanya, Türkiye çıkışlı yurt dışı varışlı ve yurt dışı çıkışlı Türkiye varışlı direkt uçuşları kapsıyor ve 50 bin koltuk kontenjanı bulunuyor.

AJet’in kuruluşu, Türk Hava Yolları’nın uçuş ağını genişletme ve düşük maliyetli havayolu segmentinde güçlü bir konum elde etme amacına yönelik önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Şirket, önümüzdeki 10 yıl içinde 200 uçaklık bir filoya ulaşmayı hedefliyor ve Türk Hava Yolları’nın büyümesine katkı sağlayacak bir alt marka olarak konumlandırılıyor.

Exit mobile version