AJet’in Frankfurt-Ankara Uçuşunda Kriz: Yolcular Uçak İçinde Sinir Krizi Geçirdi

AJet'in Frankfurt-Ankara Uçuşunda Kriz: Yolcular Uçak İçinde Sinir Krizi Geçirdi

AJet’e ait ve 26 Haziran tarihli Frankfurt-Ankara seferi, 24 saatten uzun süredir gerçekleştirilemiyor. Dün akşam 18.20’de kalkması planlanan uçak, 4 saatlik bir rötar yaşamıştı. Gece saatlerinde yolculara yapılan açıklamada uçuşun saat 11.15’e ertelendiği duyurulmuştu. Ancak planlanan saatler içinde kalkmayan uçak nedeniyle bazı yolcular uçak içinde sinir krizi geçirdi.

Türk Hava Yolları’nın (THY) alt kuruluşu olan Anadolujet, 2023 yılında yaptığı değişiklikle ismini AJet olarak güncellemişti. Yurt içi ve yurt dışı uçuşlar gerçekleştiren firmanın Almanya-Türkiye seferi 24 saati aşkın süredir yapılamıyor.

4 Saatlik Rötarın Ardından Uçuş İptal Edildi

AJet’e ait VF524 uçuş numaralı Frankfurt-Ankara uçuşu, dün 18:20’de kalkması gerekirken 4 saatlik rötarın ardından gece yarısına doğru iptal edildi. Yolculara yapılan açıklamada, uçağın saatinin 27 Haziran günü 11:15 olarak değiştirildiği ve yeni uçuş numarasının VF6650 olduğu belirtildi.

Yolcular Sinir Krizi Geçirdi

Yolcular, saatlerce rötar sonrası geceyi havalimanında geçirmek zorunda kaldı. Ancak yeni uçuş saatinde de beklenmedik bir durumla karşılaştılar. Uçağın bir kez daha saatlerce kalkmaması, yolcuların mağduriyetini 24 saati aşan bir süreye taşıdı.

Olaylar karşısında sinir krizi geçiren bazı yolcuların uçakta olduğu gözlendi. Bir yolcu, tepkili anları cep telefonu kamerasıyla kaydetti. Yolcuların sinirli ve çaresiz halleri, havalimanında büyük bir krize yol açtı.

AJet yetkilileri, yolcuların mağduriyetini gidermek için çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, yaşanan aksaklıktan dolayı özür diledi. Ancak yolcular, yaşadıkları bu büyük mağduriyet karşısında tatmin edici bir çözüm bekliyor.

Exit mobile version