AJet'in Frankfurt-Ankara Uçuşunda Kriz: Yolcular Uçak İçinde Sinir Krizi Geçirdi

AJet’in Frankfurt-Ankara Uçuşunda Kriz: Yolcular Uçak İçinde Sinir Krizi Geçirdi

AJet’e ait ve 26 Haziran tarihli Frankfurt-Ankara seferi, 24 saatten uzun süredir gerçekleştirilemiyor. Dün akşam 18.20’de kalkması planlanan uçak, 4 saatlik bir rötar yaşamıştı. Gece saatlerinde yolculara yapılan açıklamada uçuşun saat 11.15’e ertelendiği duyurulmuştu. Ancak planlanan saatler içinde kalkmayan uçak nedeniyle bazı yolcular uçak içinde sinir krizi geçirdi.

Türk Hava Yolları’nın (THY) alt kuruluşu olan Anadolujet, 2023 yılında yaptığı değişiklikle ismini AJet olarak güncellemişti. Yurt içi ve yurt dışı uçuşlar gerçekleştiren firmanın Almanya-Türkiye seferi 24 saati aşkın süredir yapılamıyor.

4 Saatlik Rötarın Ardından Uçuş İptal Edildi

AJet’e ait VF524 uçuş numaralı Frankfurt-Ankara uçuşu, dün 18:20’de kalkması gerekirken 4 saatlik rötarın ardından gece yarısına doğru iptal edildi. Yolculara yapılan açıklamada, uçağın saatinin 27 Haziran günü 11:15 olarak değiştirildiği ve yeni uçuş numarasının VF6650 olduğu belirtildi.

Yolcular Sinir Krizi Geçirdi

Yolcular, saatlerce rötar sonrası geceyi havalimanında geçirmek zorunda kaldı. Ancak yeni uçuş saatinde de beklenmedik bir durumla karşılaştılar. Uçağın bir kez daha saatlerce kalkmaması, yolcuların mağduriyetini 24 saati aşan bir süreye taşıdı.

Olaylar karşısında sinir krizi geçiren bazı yolcuların uçakta olduğu gözlendi. Bir yolcu, tepkili anları cep telefonu kamerasıyla kaydetti. Yolcuların sinirli ve çaresiz halleri, havalimanında büyük bir krize yol açtı.

AJet yetkilileri, yolcuların mağduriyetini gidermek için çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, yaşanan aksaklıktan dolayı özür diledi. Ancak yolcular, yaşadıkları bu büyük mağduriyet karşısında tatmin edici bir çözüm bekliyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Öne Çıkan Yorumlar

  1. 4 ay önce

    Ajet Sinir bozucu bir havayolu… kesinlikle tercih edilmemeli.

  2. 4 ay önce

    Ajet skandal bir firma, hayal kırıklığı.

  3. 4 ay önce

    A jet insanlarla dalga geciyo bakımsız uçakları ucuruyo Rus ukranya uçaklarını kiralıyor ordu Giresun havaalanında uçağın kapısı açılmadı 1 saat bekledik

107 Yorum

  1. 4 ay önce

    THY, uçuşları Ajete aktardi.Ajet de bizleri ortada bıraktı. Ayni durumu Budapestede yaşadım. Ajet, bilet THY nin diyor. THY, ben bilmem uçak onların diyor. Havaalanında kalakaldım, elimde uçağı olmayan bir biletle. Kendi imkanlarimla döndüm
    Son dakikada yeni bilet aldığım için maaşımın yarısından fazlasini verdim. Ve iki havayolu da sorumluluk almadi.

  2. 4 ay önce

    Ben bir kaç kez uçtum farklı aylarda hiç sorun yaşamadım. Yeni bir firma oturması biraz zaman alabilir.

  3. 4 ay önce

    Haklılar A jet hep bunu yapıyor sorumsuz A jet

  4. 4 ay önce

    Başında A olan her şey adi ve ş……….. z

  5. 4 ay önce

    Anadolu jetle birkac kez yolculuk yaptım a jetle en son 23 mayıs 2024 de düseldorfdan ankaraya yolculuk yaptım hic sorun cıkmadı

  6. 4 ay önce

    Aynı durum 30 Haziran Sabiha Gökçen -Franfurt seferini saat 10:20 de VF35 numaralı uçuşu Airbus A321 ile yapması gereken Ajet önce 3 saat 15 dakika rötar yaptı, sonra uçağa alındık, uçak içinde 4 saat 4 saat 35 dakika bekletildik. Arıza var gideriliyor yalanına baş vurdular. Uçak içinde kavga çıktı. Polis çağırıldı vs.. Ve Ajet uçağı saat 18:00 de kalkarak Frankfurta uçuş sağlandı. Bir daha Ajet ile uçmak mı? Asla!

    • 4 ay önce

      Tam bir baş ağrısı beceriksizler ile dolu dünyanın en berbat havayolu işletmesi ????????????

    • 4 ay önce

      Gökyüzünde negatif saldırılar metafizik alemde saldırılar var bu yıl kalkamayan uçakları çoook göreceğiz

      Cevapla
  7. 4 ay önce

    AJet tam bir fiyasko 100 karası bir firmaya dönüştü yöneticileri ise torbayla parayı götürüyor

  8. 4 ay önce

    Tam anlamıyla BECERİKSİZLİK Ajet demek rötar ve muhatap bulamamak demek, Anadolujet iken Ajet oldu herşey dahada sarpa sardı, sürekli olarak kendi beceriksizliklerini vatandaşa yükleyip birde sorumsuzca davranıyorlar. Aktarmalı uçuşları bir türlü ayarlayamıyorlar, bagajlar sağlam inmiyor ve halen aynı sorunlar devam ediyor.

  9. 4 ay önce

    Boyle giderse yakinda Ajete kimse binmez, Anadolujetten bu yana Ajete binmemek icin arabaya yoneldim. Tam bir organizasyon ve yonetim hayal kirikligi

  10. 4 ay önce

    BECERİKSİZ ELAMANLARI YÜZÜNDEN!! DEVLETE AİT KURULUŞLAR ÇOKK ZARAR GÖRMÜYORLAR!!SORUMLULAR DERHAL GÖREVDEN UZAKLAŞTIRILMALI LAR!!

  11. 4 ay önce

    Zeynep
    Zehra
    Zeynep naz
    Zeynep masa
    Zeynep keskin
    Lina

    Mutlu

    Cevapla
  12. 4 ay önce

    Bugün 1630 duseldorf antalya ucusum var inşallah sorun çıkmaz

    Cevapla
  13. 4 ay önce

    AJet 30 Haziran 12:35 Viyana İstanbul uçuşu 5 saat rötar ile gerçekleşti , İstanbul’dan Esenbogaya 23:10 uçağı 2 saat rötar ile gerçekleşti. Yağmur yok, hava açık, pist uygun, Viyana’dan 14 saatte Ankara’ya ulasabildik. Türkiye için buyuk prestij kaybı. Yazıktır . Teşekkürler Liyakatli AJet Yonetimi

    • 4 ay önce

      Sanki Pegasus çokmu iyi,her ikisi aynı, en güzeli Türk şirketleri ile Uçmayacaksın.

      Cevapla
  14. 4 ay önce

    A Jet tadını kaçırdı bir daha uçmayalım. Başka uçak yokmu. Benimde başıma üç defa geldi…????

    • 4 ay önce

      sizin yolculukda Cuma günümüydü 14:25 nach Frankfurt?

      Cevapla
    • 4 ay önce

      Kirkyilin basinda Ajet e nindik trabzonda 20 dk rotar yapti o 20 dakika oldu 1 saat oldu kalktik istanbul a gittik ineedik 1saat tur attik ancak inebidik.

      Cevapla
  15. 4 ay önce

    Bu nyolcularını yolcularını içinde hasta çocuk engelli mağdur olan insanlar var böyle sorumsuzluk olmaz çok yazik nasip olursa yarın benimde biletim ankaraya aynı şey başıma gelirse davacı olacağım ve diğer arkadaşlarla avukata verip gereken neyse yaparım

  16. 4 ay önce

    AJET ülke icindeki seferlerinde de rötar üzerine rötar yapıyor
    Insanların sinir ucları ile oynuyor

  17. 4 ay önce

    AJet ‘in bütün uçuşları sinir krizi geçiriyor.Rotarsiz bir uçuşu yok

  18. 4 ay önce

    10 yıldır,ve 40 a yakın uçuş yaptığım,pilot ve hosteslerini takdirle kardiladigim,bir hava yolu şirketinin,bunu yaşamasına son derece üzüldüm.

  19. 4 ay önce

    Türk Hava Yolları dünyanın en iyileri arasındayken artık gün geçtikçe kalitesini kaybediyor keza ajet zaten problem yumağı (bir işin başına anlayan yerine alakasız kişileri liyakat dışı atamanın sonucu bu şekilde oluuor)

  20. 4 ay önce

    Yarın benim Almanya’dan Türkiye’ ye uçuş um var a jet ile şimdi nanay yemedik mi

    • 4 ay önce

      Gece 1.00 de uçak vardı 1.50 dediler 2.50 dediler sonra uçuş 8.50 dediler antalyada otele giriş yapmam lazım şuanda otogarda en arka koltukta 3kişi otobüs bekliyoruz.

      Cevapla
  21. 4 ay önce

    Kardeş bu uçuşun mağduruyum. Planlanandan 36 saat sonra uçtuk. Böyle bir rezalet görmedim uçaga bindirip iki kez tekrar indirdiler. Her seferinde yaklaşık 3 saatten fazla uçakta oturduk ve hiç bir tatmin edici açiklama yapmadılar ve su bile vermediler.

  22. 4 ay önce

    Anadolu jet veya Ajet pismanliktir…bence direkt lisansları iptal edilmeli..net..

  23. 4 ay önce

    Yıllardır hava yolu kullanıyorum.A jet kadar kötü bir hava yolu görmedim.

  24. 4 ay önce

    A jet pişmanlıktır

  25. 4 ay önce

    Kesinlikle , sinir bozucu bir şirket , asla da THY e yakıştıramadım, yahu Pegasus kadar olamıyorsunuz, ki bizi onlara itiyorsunuz. Bir daha asla A-Jet … yolcu böyle tepki gösterir, tabi ki bu çoğunluk için geçerli yoksa başarı olmaz ve mağduriyete devam. Ve bu örnek ile alakali değil sadece benim ki genel görüş!

  26. 4 ay önce

    A jetmi tövbe bir daha binmem 2 kişilik biletimi yaktılar hiç bir şekilde muhattabat yok ararken aynen ararken bir bilet parasına telefon parası ödedi ulacam diye böyle rezil şirket olmaz Nalet olsun a jete

  27. 4 ay önce

    Böyle giderse iflas eder,tüm hatlar sorunlu

    • 4 ay önce

      Ulaştırma Bakanı isim değişikliği yaparken ve lansman yaparken çok methiyeler dizmişti AnadoluJet adından Ajet’e geçiş yaparken. Şimdi pirincin taşını ayıklamak Ulaştırma Bakanına düşer bence. Türkiye’nin adını Ajet dolayısıyla rezil ettiler. Buna müsade edilmemelidir. Ulaştırma Bakanı ve Üst düzey Ajet yöneticileri istifa etmeli.

      Cevapla
  28. 4 ay önce

    Ajet=rötar demek. Bu yolcuların haklarını saygısızlık.

    • 4 ay önce

      A,Jet le uçanların, çoğu seçimlerde oy veren Osmanlı torunları ne olduda şimdi caz yapıyorsunuz,kendi tercihlerinizin sonucuna katlanacaksın.hadi hayırlı uçuşlar

      Cevapla
  29. 4 ay önce

    Yorumları ve haberleri gördükçe uzak duruyorum Allahın cezası havayolundan. Allah beterinden saklasın

  30. 4 ay önce

    Aynen dogru haber kardesimde bu ucakla gelecekti almanya frankfurt seferi sefer iptal oldu ve sabah tekrardan ucus yapildi

  31. 4 ay önce

    Ajet tam bir rezalet sabihagokcen den dalaman 8 saat de girebildim dalaman dan sabiha gokcen e 5 bucuk saat de donebildim sürekli rötar bilgi veren yok masasi yok danışma masa yok muhatap yok buna rağmen uçakta şu bile yok yönetim istifa hava limanları topkapi gazına benzemiş tam bir rezalet

  32. 4 ay önce

    A jete binilmez rezalet bedava deseler yine binmem

  33. 4 ay önce

    Bende Hannover uçtum ilgisiz ,bir bardak su bile vermiyorlar Allah kahır etsin yazık THY böyle yok Etiler.

  34. 4 ay önce

    Dubai Ankara uçuşunu bizleri 11 saat havalimanında beklettikten sonra iptal ettiler. Ve hiçbir açıklama yok , mahkemede hesaplaşacağız

  35. 4 ay önce

    Anadolu Jet ayarında zannettim aldım..Uçuşumu iptal edip ertesi gün aynı saate attılar,ertesi gün de iki saat rötarlı bir Rus uçağı geldi,biner binmez şu satmaya başladılar..Yuh ki ne yuhh…İlk ve son oldun A jet(imsi)..

  36. 4 ay önce

    Ciddi tazminat ödesinlwr

  37. 4 ay önce

    Aynı rezalet Londra – Ankara anlaşması uçuşunda bize yaşatıldı.
    9 saatlik bekleyiş sonrası uçuş ertesi güne ertelendi. Bu uçuş da 4 saat rötar yedi.
    Böyle rezil bir şirket olamaz.
    Sadece mağdur etmekle kalmıyor, Türkiye’nin adını da lekeliyor.
    Yönetimde zerre kadar akıl, insaf ve izan varsa derhal istifa etmeliler.

  38. 4 ay önce

    Ajet ile bir kere uçtum bir daha aslaaaa
    Tam bir rezalet..

  39. 4 ay önce

    A jet in Katar a satıldığı söyleniyor. Belki de onlar yönetiyor.

  40. 4 ay önce

    Uçuşlar rötar sız gerçekleşmiyor , bayram uçuşunda uçağı indiremedi pilot, hiç bir hava muhalefeti olmamasına rağmen yolcuları içi dışına çıktı ne bir açıklama ne bir özür bu kadar pişkinlik olamaz

  41. 4 ay önce

    Paranla rezil olmak istiyorsaniz bu firmadan bilet alın beni de Brüksel’de mağdur ettiler bir daha mı tövbeler olsun

    • 4 ay önce

      Güzelim Anadolu Jet ,Ajet’e dönüştürüldükten sonra her kategoride başarısızlıklar yaşanıyor.Web siteleri yetersiz,müşteriyi yanıltıcı.Biz de bir mağduriyet yaşadık.Bu firmanın içi boşaltılmış gibi sanki.Olanlar software hatasının ötesinde gibi görünüyor.Ne yazık bu milli kaybımıza…

      Cevapla
  42. 4 ay önce

    1 ay içinde üç uçuşumun ikisi iptal oldu, biri rötar yedi..şaka gibi bir firma oldu..büyük ihtimal satılacak ama bu kadar bariz saçmalıklar yapan havayolu şirketi olmamalı

    • 4 ay önce

      Makul bir açıklama yapılmaması da ayrı bir problem. Sorumsuzluk mu, utanmazlık mı?.. Bir kuralin yaptırımı yoksa kural işe yaramıyor. Burada silsile yoluyla iş devletin yetkililerine varıyor. Kim duydu ?!

      Cevapla
  43. 4 ay önce

    28 haziran saat 21.55 dalaman ankara uçağı gece 00.20 de kalkabildi. Rezil bir havayolu şirketi. Özür dileyen muhatap olacağınız kimse yok.

  44. 4 ay önce

    Diğer ucuz şirketlerden iyidir yine de…

  45. 4 ay önce

    Riyakatsizlari yönetici yaparsaniz böyle olur yaziklar olsun göz bebegimiz thy ni ne hale getirdiler …

  46. 4 ay önce

    hic bir yetkili bizden özür falan dilemedi

  47. 4 ay önce

    babami 2 gün morkta beklettim cenazesine yetisip son birkez de olsa göremedim anadolujet sayesinde baska ucaktan bilet aldim geldim toprakini kucaklamak oldu anadolujet sayesinde almanyaya geldigimde sivilhavacilik kurumuna ne gerekiyorsa bildireceyim bu aile sirketini

  48. 4 ay önce

    22/06/24 İstanbul Sabiha Gokcen Düsseldorf 3 sat gecikme biletimz THY?

  49. 4 ay önce

    AnadoluJet ile hiçbir zaman sorun yaşamamıştım. Ama Ajet pişmanlıktır. hayal kırıklığıdır.

  50. 4 ay önce

    Aynı durumu bende Ankara Çanakkale seferinde yaşadım , tam 8.20 de kalkacak uçak 12.45 de kalktı . Saatlerce bekletildik. Hiçbir pişmanlık ve zararı giderici bir uygulamaları da yok AJET in

  51. 4 ay önce

    Bogle rezil AJet ucak omrumde daha gormedim. Ayni rezilligi bende yasadim ucak var diyorlar fakat pilot ortalikta yokmus. Bogle rezillik hic duydumuzmu. Bizleri magdur etmeleri kimsenin hakki yok verdigimiz bilet paralarini cebe indirmelerini ama cok iyi biliyorlar.

  52. 4 ay önce

    Erzurum bişkek gidis donus bilet aldik,hem isimde hem donus tarihlerini yalnis yazmislar ankara aktarmali donusu ayni gun erzurumda olacakken ertesi gune vermisler,tam bir gun bekleme suresiyle ve dort kucuk cocuk kalacak yer yok ve bilmedigimiz bir sehir,geri bildirim olusturmaktan baska hic birsey yapilmadi geri donmedilerde hakkimizda hayirlisi

  53. 4 ay önce

    27. 06 24 de biz de Lyon dan Sabiha Gökçen e Gelmek için bindik 1 saat rötar vardı uçak Türk uçaği değildi , Bir çok insan yemek sipariş vermişti hepsi iptal olmuştu , Dördünuz ne sandviç ne yemek vardı ,sayın genel müdür eminim ben daha iyiydi yaparım bu işi makamına talibim

  54. 4 ay önce

    Sabiha gökçen’den Antalya’ya geldim bende. Giderken thy ile gittim ikramları vardi. Gelirken bardak su dışında ikramları olmadı. Paralar alınıyor ama 1 sandviçle 1 bardak çayı yada kahveyi çok görüyorlar. Bende binmeyi düşünmüyorum.

  55. 4 ay önce

    27 Haziran istanbul Antalya seferinde de biz 6 saatlik bir rötarla uçtuk çoluk çocuk herkes perişan oldu ve asla muhattap bulamıyorsunuz bir açıklama yapılmıyor.Rezil bir firma asla ve aslaaaa bir daha tercih etmem…

    • 4 ay önce

      Aynı fiyat mı THY senden iki katı ücret alıyor iki su sandivic verdi diye

      Cevapla
  56. 4 ay önce

    Gul

    • 4 ay önce

      Haziranda İstanbul Dalaman uçuşunda aldığım koltuk başkasına satılmış, rötar da hediyesi

      Cevapla
  57. 4 ay önce

    En güzeli özel uçak kimseyle uğraşmıyorsunuz..

  58. 4 ay önce

    Ajet. Şaştik mi? Tabikide şaşmadik. İtibardan tasarruf olmaz ????????????????????

    • 4 ay önce

      THY ne CeHaPe hava yolları mi?
      O da Ak Partinin yönettiği şirket dünyada lider baba İtibardan tasarruf yapılınca demek ki olmuyormuş Ajet de sana ve senin gibilere gösteriyor.

      Cevapla
  59. 4 ay önce

    En güzel THY on numara

  60. 4 ay önce

    28.06.2024 İzmir Ankara 21.35 Ajet uçuşu iptal edildi.Yolcular otele gönderildi.Ertesi gün 04.00 de yapılması planlanan uçuş 5.20 de gerçekleşti.2 hf öncede aynı uçuş 3 saat rötarla yapılmıştı.Bundan sonra Ajet mi asla…

  61. 4 ay önce

    Ajet ile 2 kez 2024 yılında Almanyaya uçtum. Böyle rezil bir hizmet ve havayolu görmedim.
    Bir daha Ajet ile yolculuk asla yapmam.
    Yetkililer okkalı maaşları alıp umursamamaya devam etsinler.

  62. 4 ay önce

    Tüm ekibiyle çok kalitesiz.Bu firma iptal edilmeli

  63. 4 ay önce

    Anadolu jeti gelinlik kız gibi allayıp pulluyorlar, garanti bir Arap ülkesine satacaklar. Bilet alırken kullandığımız ara yüzü değiştirmeye hiç gerek yokken, mutlaka bir yandaş şirkete para kazandırmak için değiştirdiler. Yeni arayüz ergonomik değil ve yavaş çalışıyor, yani acemi ellerden çıkmış. Aynı yazılım uçuşlarıda yönetir. Demekki aynı acemilik programın o bölümünde de var. Gereksiz masraflar ve degişiklikler dert açıyor.

    • 4 ay önce

      Münih samsun direkt uçuş aldım önce saatini değiştirdi sonra iptal etti biraz sorunlu şirket

      Cevapla
  64. 4 ay önce

    A jet Van İstanbul uçuşunda aynı şeyi yaşadık kesinlikle bu tip vakalar çok bu a jet te

  65. 4 ay önce

    Bır daha Ajet e binmek mi asla.Ankaradan Çanakkale ye gidecektim.45 dk rötar bindik neyse havada uçağın ön camı çatladı.İstanbula indirdi pilot.Yolcuların isyanıyla bizi otobüslerle Sabiha Gökçen havalimanına götürdüler.Gece 3.50 uçağıyla bizi Çanakkale ye gönderdiler.Beklerken sudan başks bir şey ikram etmediler.2000 TL bilet parası karşılığında eziyet.

    • 4 ay önce

      Antalyadan Istanbula gelmek icin havalimannda 8,5 saat bekledik. Hicbir aciklama yapilmadi. Berbatlar

      Cevapla
  66. 4 ay önce

    Hic hos birsey deyil biz gurbetciler bunlari hak etmiyoz

    • 4 ay önce

      Biz gurbetçi olmayanlar ediyomuyuz. Kimse haketmiyor

    • 4 ay önce

      Kim hak ediyor gurbetçiye haksızlık ülke insanına layık öylemi
      Bence kimse haketmiyor
      Tüm insanlarımız çok güzellerine layık yerli yabancı inanan inanmayan hiç fark etmiyor
      Yaradılanı sev yaradandan ötürü
      Y

  67. 4 ay önce

    A Jet kesinlikle kullanılmaması gereken gereksiz bir hava yolu. uzak durmak lazım.

  68. 4 ay önce

    Sadece bir kez Ajet ile uçtum ancak onda bile bin pişman oldum uçağın Ankara’ya varması gerektiği saatte biz daha pistin içinde bekliyorduk uçağa bindirmeleri 1 saat bindirdikten sonra pistten kaldırmaları da 1 saat yani toplam 2 saat beklettiler bizi koyun gibi yolculukta öyle uzak bir yer değil Kıbrıs Ankara seferiydi ama onu bile vaktinde yapmayı beceremediler

    Cevapla
  69. 4 ay önce

    Bunlar daha iyi günleriniz.

  70. 4 ay önce

    Ajet Sinir bozucu bir havayolu… kesinlikle tercih edilmemeli.

  71. 4 ay önce

    Ajet skandal bir firma, hayal kırıklığı.

  72. 4 ay önce

    A jet insanlarla dalga geciyo bakımsız uçakları ucuruyo Rus ukranya uçaklarını kiralıyor ordu Giresun havaalanında uçağın kapısı açılmadı 1 saat bekledik

  73. 4 ay önce

    Ajet pişmanlıktır, çok net
    Geçen sene roma ıst. Seferi aynı şekilde iptal oldu ertesi gün yine rötar yaptı ıst ant aktarmaya yetişemedik sonraki sefer için yeni bilet ücreti istediler. 36 saatte antalyaya ucabildik isimizle ilgili bir sürü maddi kaybimizda oldu, ajet pişkince bizim yapacağımız bir şey yok dedi

  74. 4 ay önce

    Aynen öyle. 28.06.2024 dalaman-S. Gökçen uçuşunda da yasandı. Doğru düzgün bilgi yok, yabancı yolcular ikinci uçuşlarını kaçırdılar. A jet rezalet. 30.unda dönüş uçuşumu da almıştım, ne sıkıntı olacak diye merakla bekliyorum. Ama bir daha da almam…

    • 4 ay önce

      16 Haziran İstanbul bağlantılı Bakü-Düsseldorf uçuşumuzu gerçekleştirdik. Bakü’de 3 saat roter yaptı. SGH’na indiğimizde Düsseldorf uçağı için sadece 40 dakikamız vardı. İyi ki, check in işlemini her iki uçuş için Baküde yaptırmıştık. Bir görevli orada hazır bekliyordu. Bizi aldığı gibi hızlıca kısa yoldan uçağa götürdü ve böylece Düsseldorf uçağını kaçırmamış olduk. Ama çok stress yaptık. Çoluk çocuk 6 kişi tatile gidiyoruz derken havalanında perişan olmak da varmış halbuki. Ama evet bir daha asla kullanmam. Bu yetti.

      Cevapla
  75. 4 ay önce

    Salam insanların anlaması lazım hava şartları nedeniyle belki hava şartları sorun olmuş belki de arıza tespit olmuş ola bilir bütün insanlara sabırlı ve temkinli olması lazım yinede olacaklardan Allah korusun

    • 4 ay önce

      Hep aynı firmada sorun oluyorsa insanların anlamaması gayet doğru.

      Cevapla
      • 4 ay önce

        Benim oğlumda ajetle uçtu ayin 27 de koln Ankara ucak 23.25 de uçacaksın gece 2 attılar uçuşu sonra tekrar 00.00 uçuşu gerceklestirdiler uçağın geç kalkması büyük bir sorun ama bedava uçmuş olacaksınız paranızı geri alıyorsunuz

        Cevapla
    • 4 ay önce

      Hava şartları sadece ajet için mi geçerli diğer uçak firmaları normal sürdürüyor seferlerini

    • 4 ay önce

      Hava şartları sadece ajet için mi geçerli diğer uçak firmaları normal sürdürüyor seferlerini

      Cevapla
    • 4 ay önce

      Hayatımda uçtuğunu en berbat havayolu Frankfurt havalimanida 2 saat rötar yaptı hiç bir anons dahi yapılmadı Uçak kiralık Uçak ve Servisi berbattı kesinlikle tercih etmem bir daha.

    • 4 ay önce

      Hayatımda uçtuğunu en berbat havayolu Frankfurt havalimanida 2 saat rötar yaptı hiç bir anons dahi yapılmadı Uçak kiralık Uçak ve Servisi berbattı kesinlikle tercih etmem bir daha.

      Cevapla
    • 4 ay önce

      Düpe düz operasyon sebep deniyor. Bı uçak arızası olsa teknik hata denirdi. Sıcakta 15 dk o tüp gövdede dur da görelim.

      Cevapla
      • 4 ay önce

        25/06024 de sabiha dan Kayseri’ye uçtum VF3174 ile böyle rezillik olmaz 3 rötar yedik havalimanında 19:10 kalkması gereken uçak 10:30 hala pisteydik. Piste beklerken pilot anons yaptı 10 dk. Sonra kalkacak diye yarın saatten fazla bekledik.. pilot birde anons yapıyor şaka gibi hasta ve yaşlılara su ikramı mız vardır diye. Lütuf gibi. 18:40 inecekti uçak asr ye hadi bir yarım saat daha bekleyin çıkanları en geç 22:00 evinde olması gerekirken 01:30 evde olabildim zar zor savunan arkadaşlar umarım en kısa zamanda sizde yaşarsınız. O zaman anlarsınız.

        Cevapla
    • 4 ay önce

      Tabii ki rötar olabilir, arıza olur, hava şartları uçmaya izin vermez bazen… Ama hiçbir mantıklı açıklama yapılmıyorsa, muhatap olunabilecek bir yetkili bulunamıyorsa, uçak sürekli boardingde gösterilip rötar ve iptal zamanında duyurulmuyorsa, mağdur yolculara insani koşullarda bekleme imkanı sağlanmıyorsa bu alelade bir gecikme veya iptal olarak adlandırılamaz. O uçuşta, orada bekleyenler arasındaydım. Allah düşmanımın başına vermesin, kabus gibi iki gün geçirdik. Ben yorumlara falan bakmadan, saatleri uyduğu için a jetten bilet almıştım. Bir daha asla bu hatayı yapmaycağım…

      Cevapla