AIRLINEHABER OLARAK “AIRSHOW” DAYIZ

AirlineHaber olarak yayın hayatına başladığımızdan itibaren bir çok habere imza attık. Bunun yanı sıra kendi branşlarında isim sahibi olmuş havacı yazar kadromuzun köşe yazıları ile beğeni toplayarak, bir yıl gibi kısa bir sürede dikkatle takip edilen havacılık mecralarından biri olduk.
AirlineHaber olarak bizleri diğerlerinden ayıran en büyük özellik tüm yazar kadromuzun havacılığın içinden gelmiş olmasıdır. Bu değerli kadromuzdaki duayen havacılar, fuar boyunca zaman zaman standımızda olmaya çalışacaklardır.
Kariyer planlaması yapmaya çalışan gençlerimiz ve aileleri havacılık sektöründe hangi branşları seçmeleri gerektiğini bizlerden öğrenebilirler. Sektörün bugünü ve yarınına yönelik her türlü bilgi alış verişi yapabileceğiniz tek yer fuardaki standımız ve standımızdaki görevli arkadaşlarımız olacaktır. Çünkü bizler havacılığın mutfağından gelmekteyiz.
Pilot olmak isteyenler, mühendis olmak isteyenler, teknisyen olmak isteyenler, havayolu işletmeciliği okuyan öğrenciler, Kabin memuru olmayı arzu edenler, sizlerle sohbet etmek keyifli olacak.
Çalışanlardan ve öğrencilerden olan taraflılığımızı ilk günden beri deklare eden tek haber sitesiyiz. Şimdiye kadar patronlardan değil çalışanlardan yana olduğumuzu zaten biliyorsunuz. Bu bilinirlik bizi bu günlere taşıdı. Bundan sonra da bu tavrımızdan zerre kadar taviz vermeyeceğimizi de bilmenizi isteriz.
Sonuç olarak; Standımızda siz yeni nesil havacılarımızı ağırlamak, birlikte çayımızı ve kahvemizi yudumlarken ki, sohbet ortamında sizlere tavsiyelerde bulunmak bizleri de mutlu edecektir.
Gelin tanışalım…

Exit mobile version