AIRLINEHABER SORDU YOTEL YÖNETİMİ CEVAPLADI

İstanbul Yeni Havalimanı Oteli
İstanbul Yeni Havalimanına taşınmaya artık saatler kaldı. YOTEL müşterilerini bekliyor.
YOTEL Genel Müdürü Sayın Bora Göymen ile röportaj yaparak oteli daha yakından inceleme fırsat bulduk.
İşte sorularımız ve cevapları;

  • Havalimanı içinde ki oteliniz de kaç oda tipi, kaç yatak odası var ve oradasınız neler sunmayı hedefliyorsunuz?

Otelimiz hava ve kara tarafı olarak ikiye ayrılıyor. Hava tarafında 6 farklı oda (YOTEL terminolojisinde kabin) kategorisi ile 174 kabin (202 yatak), kara tarafında ise 6 farklı kabin kategorisi ile 277 kabin (344 yatak) bulunmaktadır. Otelde yeme içme ve sosyalleşme alanı olan KOMYUNITI’de 120 kişilik bir restoran, bar ve ortak çalışma alanları bulunmaktadır. Otelin genel kullanım alanlarında ücretsiz ultra hızlı internet bağlantısı sağlanmaktadır.
 
Standart odalarınız da bulunan ekipmanlar nelerdir ?
Odalarımızda standart olarak; YOTEL’e özel çalışma ve dinlenmeye göre ayarlanmış SmartBed ™, ütü ve ütü masası, saç kurutma makinesi, muson yağmur duşu, renkli mod aydınlatma, Urban cilt bakım ürünleri, dizüstü bilgisayar boyutunda kasa ve çoklu USB girişleri vardır.
 

  • Saatlik kullanımlar İçin özel bir bölümünüz var mı ?

Misafirlerimiz YOTEL’de tercih ettikleri süre boyunca kalabilecekler ve aktarmalı uçuslar arasında gecelik konaklama bedeli ödemek zorunda kalmayacaklar.
 

  • Yalnızca duş almak isteyen yolculara hizmet sunuyor musunuz?

YOTELAIR hava tarafı otelimizde bulunan lounge alanında 7 adet 45 dakikalık periyodlarla kullanılabilen duşlarımız misafirlerimizin terminal içerisinde yorgunluklarını atması ve yenilenebilmeleri için imkan sunar.
 

  • Oda satışlarınızda yalnızca oda Kahvaltı şeklinde mi yoksa yalnız oda seçeceğinizde var mı ? Kahvaltının konsepti nedir ?

Otelimiz yalnız oda, oda ve kahvaltı, ayrıca 0-4 saatten başlayan saatlik konaklama imkanı sunmaktadır.
 
Müşterilerin check-in ve check out yaparken zaman harcamamak için kendilerine sunduğunuz özel bir hizmet var mı?
Misafirlerimiz alternatif olarak  24 saat boyunca kendi kendilerine otele check-in ve check-out yapabilecek veya dijital kiosklardan anahtarlarını kendileri saniyeler içerisinde alarak özgürce hareket edebilecek ve zaman kazanabilecekler.
 

  • Anlaşmalı bankalar aracılığı ile otel harcamalarında uçuş mili kazanmak mümkün mü ?

Uçuş mili anlaşmaları için görüşmelerimiz devam ediyor. Henüz herhangi bir mil anlaşmamız yoktur.
 
 
 
 
 
 

  • İş görüşmeleri için toplantı salonlarınız var mı?

YOTEL Istanbul Havalimanı kara tarafında 9 adet toplantı salonu ve 3 adet birebir görüşme odası bulunmaktadır. Konukların kendi ekipleriyle birlikte rahat bir ortamda çalışabileceği veya kendilerine özel kapalı toplantı odalarını seçerek transit haldeyken bile toplantılar düzenleyebilecekleri alternatifler sunmaktadır.
 

  • Müşterilerin otelinizi tercih etme nedeni

 
YOTEL ve yüksek teknolojik alt yapıya sahip tasarım anlayışında, lüks otellerin vazgeçilmez unsurlarını daha küçük ve akıllı alanlara taşıyarak birinci sınıf lüks kabin konseptini. YOTEL herkese kapılarını açan bir yaklaşıma sahip olmakla birlikte her milletten ve yaştan doğal dijital kullanıcılara, dinamik, bilinçli tercihler yapan, sürekli mobil yaşamı seçen, bağımsız, küresel bakış açısına sahip, dışa dönük, iş ile oyun arasında kusursuz geçiş yapabilen seyahat severler için benzersiz deneyimler sunuyor. Bu sebeplerle YOTEL markasının tüm dünyada tercih edildiğine inanıyoruz.
 

Exit mobile version