Air Serbia

Air Serbia beş yeni güzergah açıyor

Air Serbia son on gün içinde uçuş ağına beş yeni destinasyon ekledi.

Air Serbia, 6 Nisan’da Belgrad ile Tel Aviv arasındaki seferlerini üç yılı aşkın bir sürenin ardından yeniden başlattı.

Air Serbia’nın Ağ Planlama ve Çizelgeleme Başkanı Bojan Arandjelovic açıklamasında; Bu rotada Arkia İsrail Havayolları ile rekabet edecek. “Tel Aviv Orta Doğu’nun en modern merkezlerinden biri. Bu şehri uçuş ağımıza geri getirerek, İsrail’in kapılarını ziyaret etmek isteyen herkese açmış olduk” dedi.

Air SerbiaAir Serbia

Air Serbia Ticaret ve Strateji Genel Müdürü Bosko Rupic açıklamasında; Air Serbia 7 Nisan’da Türkiye’nin başkenti Ankara’ya seferlere başladı. Taşıyıcı bu hizmeti AnadoluJet ile birlikte yürütecek. “İki başkent arasında aktarmasız uçuşların başlatılması, Sırbistan ve Türkiye arasında zaten büyük olan ekonomik, sosyal ve kültürel işbirliğini geliştirecek insan ve kargo hareketliliğini daha da iyileştirecektir. Yaz sezonu boyunca Antalya, Alanya, Bodrum ve Dalaman’a da charter uçuşlar düzenleyeceğiz.”

Air Serbia AnkaraAir Serbia tav

Air Serbia, 14 Nisan’da Belgrad ve Catania arasında başlattığı seferlerle ağına bir başka İtalyan destinasyonunu daha ekledi. “İtalya turistler için en popüler destinasyonlardan biri. Roma, Bologna, Milano, Venedik, Bari ve Trieste’ye tarifeli seferler düzenleyen şirketimiz, şimdi de Catania’ya sezonluk bir sefer başlattı. Önümüzdeki dönemde, büyüyen ağımıza üç şehre daha uçuş ekleyerek İtalya’daki varlığımızı genişleteceğiz. Katanya’ya aktarmasız uçuşlar, yolcuların Akdeniz’in en büyük adasına daha rahat ve hızlı bir şekilde ulaşmalarını sağlayacak” dedi.

Air SerbiaAir Serbia

Bosko Rupic , Air Serbia 15 Nisan’da İzmir uçuşlarını başlatarak Türkiye’deki üçüncü tarifeli destinasyonunu ekledi. “İzmir’in uçuş ağımıza eklenmesiyle Air Serbia’nın Türkiye’deki varlığını daha da genişlettik ve Balkanlar ile Anadolu’yu birbirine daha da yakınlaştırdık. İzmir’den çok uzak olmayan en popüler yazlık tatil beldeleri ve tarihi eserlerden bazıları, burayı turistler için daha da ilgi çekici hale getiriyor. Kesintisiz uçuşların, Doğu’da ziyaret edilecek bir sonraki destinasyonu seçerken belirleyici faktörlerden biri olacağına inanıyoruz” dedi.

Air Serbia izmirAir Serbia izmir tav

Air Serbia, 13 Nisan’da iki şehir arasında uçuşlara başlayan AnadoluJet ile birlikte İzmir’e sefer düzenlemeye devam edecek.

Air Serbia ayrıca 15 Nisan’da Belgrad’dan Lizbon’a uçuşlar başlatarak Portekiz pazarını da uçuş ağına ekledi.

Air Serbia Air Serbia

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 1 yıl önce

    Hayırlı uğurlu olsun inşaallah

    Cevapla