Air France Pilot Adaylarına 24 Aylık Eğitim İmkanı Sunuyor

Air France Pilot Adaylarına 24 Aylık Eğitim İmkanı Sunuyor

Air France, yeni nesil pilotları eğitmek ve kariyerlerini başlatmak üzere hazırlanan öğrenci pilot programı için başvuruları kabul ediyor. Her yaştan ve uçuş deneyimi seviyesinden adayın başvurması teşvik ediliyor.

Titiz Seçim Süreci ve Eğitim Programı

Seçilen adaylar, tamamı Air France tarafından karşılanan ve havayolunun ortak okulları tarafından sağlanan 24 aylık tam bir eğitim programından yararlanacaklar. Eğitimin sonunda kariyerlerine First Officer olarak başlayacaklar. Bu fırsat, adaylara şu uçaklarda görev yapma imkanı sunacak:

  • Air France’ın Airbus A220 ve A320 uçakları
  • Transavia’nın Boeing B737 ve Airbus A320neo uçakları

Air France Pilot Olmanın Avantajları

Air France pilotu olmak, 90 yılı aşkın bir geçmişe sahip bir havayolu şirketine katılmak anlamına gelir. Air France pilotları, görevlerini en üst düzeyde uçuş güvenliği, teknik uzmanlık ve çevreye duyarlı pilotluk ile sürekli müşteri memnuniyetine odaklanarak yerine getirirler.

Çeşitlilik, Kapsayıcılık ve Cinsiyet Eşitliği

Air France, çeşitlilik, kapsayıcılık ve cinsiyet eşitliği ortamını teşvik etmeye kararlıdır. Şirket, kadınları teknik mesleklere yönelmeleri için aktif olarak teşvik etmektedir. Bir önceki pilot adayı mezunlarının %10’u kadınlardan oluşuyordu (şirket genelindeki kadın pilot oranı %9’du).

Başvuru Süreci ve Bilgilendirme Seminerleri

İşe alım kampanyası şu anda açık ve 15 Temmuz 2024 tarihine kadar devam edecek. Programın uygunluk koşulları ve seçim süreci hakkında daha fazla bilgi edinmek için Air France Kariyer Web Sitesi ziyaret edilebilir.

Fédération Française Aéronautique (FFA) ve Fédération Française de Vol en Planeur (FFVP) ile ortaklaşa olarak Air France, pilot adaylarına program hakkında daha fazla bilgi edinme şansı sunmak için web seminerleri düzenleyecek:

  • 6 Haziran Perşembe günü saat 18:00’de (FFA)
  • 13 Haziran Perşembe günü saat 18:00’de (FFVP)
Exit mobile version