Ahmet Bolat Yapılan Zamlardan Sonra Açıklama Yaptı

Ahmet Bolat Yapılan Zamlardan Sonra Açıklama Yaptı

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat dün açıklanan zamlar sonrası sosyal medya üzerinden açıklama yaptı. Yapılan zamlar bir çok kişi memnun kalmazken yapılan zammın arka planına biraz olsun belirtti.

Ahmet Bolat açıklamasında;

Sevgili arkadaşlar, azda olsa bazı takipçiler gerçekten “kara delik” gibi. Burada sizlerle güzel şeyler paylaşma zevkimi ve motivasyonumu “gaddarca” emiyorlar. Bunları okuyunca neden burada bu kadar vakit harcıyorum diyorum.

Yapılan zammın arka planını yazayım biraz. Bu seneki başarının bir kısmı da alt seviyelerden giden yakıt fiyatları. Seneye ne olacağını kimse bilemiyor. Ayrıca 2024 yarısından sonra tüm dünyada ekonominin yavaşlayacağını çoğu analist söylüyor. Böyle bir ortamda 2024 yılında bırakın büyümeyi küçülme bile birçok havayolunun gündeminde.

Buna rağmen biz TİS kapsamında vermemiz gereken zammı yanlız bırakmadık. Yanına nominalde aylık %33.3’e denk gelen refah katkısı ekledik. Yani aslında çoğu çalışanımıza %54.3 zam yapmış gibi olduk. 2024 yılı güzel giderse, bu sene olduğu gibi THY’yi Türkiye’nin en çok tercih edilen şirketi yapacak şekilde maaşları düzenleriz. Ben eminim ki hemen hemen tüm THY ailesi üyeleri yapılan zamdan memnun. Olmayanlar için, üzgünüm ama bizim yapacağımız başka birşey yok.

Exit mobile version