Ahmet Bolat TSS çalışanları için müjdeleri açıkladı

Ahmet Bolat

Türk Hava Yolları Gönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat TSS çalışanları için müjdeleri sıraladı.

Ahmet Bolat tarafından yapılan açıklamada merak edilen konuları cevapladı.

İşte o açıklamalar;

Yaptığım hemen hemen her gönderimin altına TSS şirketimizle ilgili yapılan yorumlara veya sorulara ya ben cevap verdim ya da Genel Müdürümüz Emre Menevşe’ye yolladım. Yine böyle bir paslaşma bu gece saat 11 civarında oldu. Tabi ki ofislerinde çalışıyorlarmış: Emre’nin yanında da Operasyon Direktörümüz Muhammed Kadri Göztok, İnsan Kaynakları Direktörümüz Emrah Sonumut,İnsan Kaynakları Hizmetleri Müdürümüz Sinan Ay ve İletişim uzmanımız Yasin Dokumacı varmış.

Yazışmalardan da göreceğiniz gibi, “atlayıp gelin” dedim ve hem geçiş süreci içerisinde sarfettiği emekler adına bir kez daha teşekkür etmek hem de geliştirdikleri iyileştirme paketlerinin son durumunu istişare etmek istedim. Hemen geldiler, biraz da benim ofiste çalıştık ve eldeki ikramları paylaştık.

Günü şu notlar ve müjdelerle ben bitirdim, onlar çalışmaya devam için ofislerine döndü:

Benim taahhüt ettiğim “TSS’ye geçenler 8 mayısta maaşlarını aldıklarında geçmiş aylarda aldıklarından daha az olduğunu görürlerse, farkını ben kendi cebimden ödeyeceğim” sözüme, “merak etme öyle birşey olmayacak, olur da gözden kaçan varsa onu biz karşılarız” cevabı aldım. Rahatladım.

Sürece dahil olan tüm çalışanlarımızın geçişlerini yapılan planlama çerçevesinde en kısa zamanda tamamlayacağız. Bugün de verdiğim müjdeye paralel 5 M firması ile el sıkıştık ve 8 mayısta geçişi başlatacağız. Öncesinde evrakları hazırlayacaklar ve tüm 5 M çalışanı 8 mayısta geçmiş sayılacak. SAF’da da 1 mayısta geçişler başlayacak.

Süreci manipüle etmeye çalışan insanlara ve portallara itibar etmemeniz ve merak ettiğiniz bir çok bilgiyi öğrenebilmeniz adına arkadaşlarım yarın bir infografik paylaşacaklar. Merak ettiğiniz ve öğrenmek istediğiniz her şey için lütfen artık epeydir canlıya almış olduğumuz 0 534 812 85 83 numaralı WhatsApp hattını kullanın. Bundan sonra doğru adres orası ve ben buradan cevap vermeyeceğim. Artık ana Markamız THY’nin 2023 hedeflerine ve HİB’in 125 milyar dolar hedefine daha çok odaklanacağım.

Gecenin esas müjdeleri ise burada:

TGS çalışanlarımız için tanımlanan Özel Sağlık Sigortası TSS çalışanlarımız için de aynen tanımlanacak.

İlkokul mezunu olan çalışanlarımıza Bakanlığımızla ortak çalışarak eğitim desteği vereceğiz ve Lise diploması almasına katkı sağlayacağız. Bu süreci başarıyla tamamlayanlara ayrıca güzel bir ödülümüz olacak.

TSS firmamızın yaklaşık 10 bin çalışan sayısını 2033 yılı hedeflerimiz kapsamında en az 3 katına çıkaracağız. CV yollamayın hemen lütfen, Eylül’de çıkacağımız 2024 ilanlarını bekleyin.

Exit mobile version